19.1 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Το Apple VR/AR headset έχει θέματα με την υπερθέρμανση που μπορεί να καθυστερήσει την έλευση του για το 2023

    Φαίνεται πως το 2022 μπορεί να μην είναι η χρονιά για το πρώτο VR/AR headset της Apple. Το Bloomberg αναφέρει πως η Apple αντιμετωπίζει πολλαπλά προβλήματα με το hardware και το λογισμικό που μπορεί να οδηγήσουν στο ντεμπούτο της συσκευής το 2023.

    Σύμφωνα με την τελευταία αναφορά η Apple προσπαθεί να λύσει προβλήματα με την υπερθέρμανση του headset καθώς και με την κάμερα αλλά δεν είναι ομαλά τα πράγματα και στο λογισμικό. Έτσι τα αρχικά πλάνα για μια ανακοίνωση του τον Ιούνιο κρύβουν πολλά ρίσκα τα οποία η Apple δεν θα τα πάρει αν δεν λύσει όλα αυτά τα θέματα.

    “Το headset που θα φέρει μια μίξη επαυξημένης και εικονικής πραγματικότητας είχε χρονικά προσδιοριστεί για παρουσίαση στο WWDC τον Ιούνιο και να κυκλοφορήσει μερικούς μήνες μετά. Η σχεδίαση του όμως έχει κάποια προβλήματα που αφορούν την υπερθέρμανση, θέματα με την κάμερα και το λογισμικό. Έτσι με δυσκολία θα τηρηθεί το παραπάνω χρονοδιάγραμμα.”

    Επίσης σήμερα μάθαμε ότι:

    “Η Apple σχεδιάζει να εστιάσει σε αυτό το 2023 στο συνέδριο των προγραμματιστών της φέρνοντας εφαρμογές επαυξημένης και εικονικής πραγματικότητα για την συσκευή η οποία θα έχει ένα δικό της App Store. Η συσκευή θα είναι συμβατή με την iOS 16 έκδοση που έχει την κωδική ονομασία Sydney.”

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.