14.8 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Το Apple TV+ σταμάτησε τα γυρίσματα του «Lady in the Lake» μετά από απειλές βίας

    Η ομάδα παραγωγής για το δράμα της Apple TV+ “The Lady in the Lake” ανέστειλε τα γυρίσματα στη Βαλτιμόρη μετά από απειλές για πυροβολισμούς και εκβιασμό.

    Το «The Lady in the Lake» είναι μια δραματική σειρά με πρωταγωνίστρια τη Νάταλι Πόρτμαν στην πρώτη της τηλεοπτική δουλειά και βασίζεται στο μυθιστόρημα της Λόρα Λίπμαν. Το Apple TV+ του έδωσε εντολή απευθείας σε σειρά, που σημαίνει ότι οι παραγωγοί δεν χρειάστηκε να κάνουν πιλοτικό επεισόδιο και τα γυρίσματα ξεκίνησαν τον Απρίλιο του 2022.

    Σύμφωνα με το Variety, η αστυνομία της Βαλτιμόρης επιβεβαίωσε ότι την Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2022, οι παραγωγοί της σειράς δέχτηκαν απειλές βίας. Συγκεκριμένα, οι παραγωγοί που έκαναν γυρίσματα στην Park Avenue δέχθηκαν προειδοποίηση να σταματήσουν ότι έκαναν γιατί διαφορετικά θα έπεφταν πυροβολισμοί. Περιγραφόμενοι μόνο ως ομάδα ντόπιων, οι εμπλεκόμενοι ζήτησαν επίσης 50.000 δολάρια για να επιτρέψουν τη συνέχιση των γυρισμάτων.

    Ενώ το Apple TV+ δεν έχει σχολιάσει την κατάσταση, το Variety λέει ότι οι παραγωγοί αποφάσισαν να «είναι προσεκτικοί σε κάθε περίπτωση» και να σταματήσουν την παραγωγή. Η αστυνομία αναφέρει ότι οι παραγωγοί επέλεξαν να αναζητήσουν μια εναλλακτική τοποθεσία και να επαναπρογραμματίσουν τα γυρίσματα.

    Το «The Lady in the Lake» διαδραματίζεται στη Βαλτιμόρη το 1966 και το σενάριο είναι των Alma Har’el και ο Dre Ryan. Η Apple λέει ότι η σειρά αφορά «μια ανεξιχνίαστη δολοφονία [που] ωθεί τη νοικοκυρά και μητέρα Maddie Schwartz (Portman) να επανεφεύρει τη ζωή της ως ερευνήτριας δημοσιογράφου».

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.