24.8 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Το Apple Store “κατέβηκε” πριν την σημερινή ανακοίνωση των iPhone 12 και HomePod mini

    Το Apple Store κατέβηκε από την Apple πριν από λίγο συνεχίζοντας την παράδοση αυτή πριν από κάθε event της Apple. Το νέο ψηφιακό event της εταιρείας θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 20.00 ώρα Ελλάδας και αναμένουμε να δούμε τα νέα iPhone 12 και συγκεκριμένα 4 νέα μοντέλα καθώς και ένα μικρότερο νέο HomePod mini.

    Διαβάστε Ακόμη:

    Πώς να δείτε το “Hi, Speed” iPhone 12 event σήμερα σε οποιαδήποτε σχεδόν συσκευή σας

    Μεγάλη Διαρροή για τα iPhone 12: Γνωστοποιήθηκαν Χαρακτηριστικά, Χρώματα, Χωρητικότητες, Τιμή κ.α

    H Apple κάθε φορά κατεβάζει το Apple Store της για να ενισχύσει την ανυπομονησία των καταναλωτών αλλά επίσης και για να αλλάξει τις marketing σελίδες της χωρίς να υπάρχουν διαρροές για τα νέα προϊόντα που πρόκειται να ανακοινώσει.

    Δεν περιμένουμε ούτε τα iPhone 12 ούτε τα νέα HomePod mini να γίνουν διαθέσιμα για παραγγελία μετά την λήξη του σημερινού event. Οι πιο πρόσφατες διαρροές δείχνουν πως οι προ παραγγελίες για το HomePod θα ανοίξουν στις 6 Νοεμβρίου.

    Η πολυαναμενόμενη iPhone 12 σειρά θα έρθει κατά κύματα φέτος με τα 6.1 ιντσών μοντέλα να γίνονται διαθέσιμα για παραγγελία αυτή την Παρασκευή και θα διατεθούν επίσημα στις 23 Οκτωβρίου αν επαληθευτούν οι φήμες. Τα νέα 5.4 ιντσών iPhone 12 και 6.7 ιντσών iPhone 12 Pro Max δεν αναμένονται μέχρι το τέλος Νοεμβρίου.

    Επίσης αναμένουμε από την Apple να ανακοινώσει 2 νέους ασύρματους φορτιστές σήμερα που μαγνητικά θα εφάπτονται στην πλάτη των iPhone 12 και θα φορτίζουν.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.