18.2 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Το Apple Music αντικαθιστά μερικές φορές άλλες εφαρμογές στο Dock όταν εγκαθίσταται από το App Store

    Το Apple Music φαίνεται να επηρεάζεται από ένα σφάλμα που προκαλεί την εγκατάσταση της εφαρμογής απευθείας στο dock κατά τη λήψη της από το App Store, με την εφαρμογή να αντικαθιστά ακόμη και άλλες εφαρμογές είτε της ίδιας της Apple που έχει τοποθετήσει εκεί ο χρήστης είτε κάποια εφαρμογή τρίτου.

    Υπήρξαν αρκετές καταγγελίες σχετικά με το πρόβλημα στο Twitter από χρήστες που κατέβασαν το Apple Music και στη συνέχεια χωρίς την έγκριση τους αντικατέστησε μια άλλη εφαρμογή στο dock.

    Οι συσκευές iOS που εκτελούν iOS 15.4.1 επηρεάζονται. Άλλες παλαιότερες εκδόσεις του iOS 15 φαίνεται επίσης να παρουσιάζουν το ίδιο ζήτημα. Υπάρχει ακόμη και μια καταγγελία από το 2019, πολύ πριν από το iOS 15.

    Όπως επισημαίνει το TechCrunch, αυτή η συμπεριφορά δεν έχει εξηγηθεί ρητά ως σφάλμα από την Apple, αλλά είναι πιθανότατα ακούσια. Η Apple έχει ήδη κατηγορηθεί ότι ευνοεί τις δικές της εφαρμογές έναντι εφαρμογών τρίτων και αντιμετωπίζει κανονιστικό έλεγχο, οπότε υπάρχει μικρή πιθανότητα η Apple να αντικαταστήσει κατάφωρα τις εφαρμογές τρίτων με τις δικές της.

    Η ίδια η Apple σε επίσημη ανακοίνωση της λέει πως ήδη ελέγχει αυτό το bug και έτσι πιστεύουμε πως θα επιλυθεί σύντομα.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.