22.3 C
Athens
Tuesday, April 16, 2024
More

    Το 2022 iPhone SE θα έρθει με τον A15 επεξεργαστή, 5G, και 4.7-ιντσών οθόνη

    Το επόμενης γενιάς οικονομικό iPhone SE μπορεί να έρθει το πρώτο μισό του 2022 με εξωτερική εμφάνιση παρόμοια με τον τωρινό σχεδιασμό που παραπέμπει στο iPhone 8, σύμφωνα με δημοσίευμα του Nikkei Asia. Οι βασικές αναβαθμίσεις του νέου μοντέλου θα είναι ο A15 επεξεργαστής που θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στα iPhone 13 καθώς και η 5G υποστήριξη.

    Ο πανομοιότυπος σχεδιασμός σημαίνει πως το μοντέλο αυτό θα έχει μια 4.7 ιντσών LCD οθόνη και έτσι δεν θα έχουμε κάποια αύξηση ιντσών ή μια OLED οθόνη. Το δημοσίευμα δεν αναφέρει αν το νέο μοντέλο θα συμπεριλαμβάνει ένα Home Button με τον τωρινό σχεδιασμό να το έχει μιας και εκεί βρίσκεται και το Touch ID.

    “Το οικονομικό 5G iPhone θα έρθει στην αγορά το νωρίτερο το πρώτο μισό του 2022 σύμφωνα με τις πηγές μας. Στο εσωτερικό του θα υπάρχει ο A15 επεξεργαστής – ο ίδιος επεξεργαστής που θα δούμε και στα premium iPhones της Apple φέτος – και θα έχει υποστήριξη και 5G δικτύων χάρη στο Qualcomm X60 modem chip που θα ενσωματώσει.”

    Το δημοσίευμα επίσης αναφέρει και αυτό με την σειρά του πως η 2022 iPhone σειρά δεν θα έχει ένα 5.4 ιντσών mini μοντέλο με την Apple να παρουσιάζει ένα δεύτερο 6.7 ιντσών μοντέλο δηλαδή 2 iPhone 14 και 2 iPhone 14 Pro στις 6.1 και 6.7 ίντσες.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.