17.1 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Το Χριστουγεννιάτικο δώρο της Apple στους υπαλλήλους της

    tshirt-593x390

    Η Apple φέτος δίνει σε κάθε υπάλληλο των καταστημάτων της ένα ειδικής έκδοσης t-shirt και μια credo εκτύπωση ως δώρο για τις φετινές γιορτές. Το MacRumors έχει φωτογραφίες από αυτά τα δώρα που δείχνουν ένα γκρι μπλουζάκι που έχει ένα σχέδιο από δύο κύκλους που απεικονίζουν όλα τα Apple Store ανά τον κόσμο.

    credo

    Το Credo δε έρχεται σε μια πολυτελή εκτύπωση μέσα σε ένα προστατευτικό φάκελο. Εκεί η Apple έχει μια δήλωση της 6 παραγράφων που ξεκινάει με το “Είμαστε εδώ για να εμπλουτίσουμε την ζωή, να βοηθήσουμε τους ονειροπόλους να γίνουν ενεργοί”

    Αν και τα εν λόγω δώρα, που είναι περιορισμένες εκδόσεις είναι μια πολύ όμορφη κίνηση σίγουρα δεν είναι κάτι υλικό που είχαν συνηθίσει οι υπάλληλοι της Apple τα προηγούμενα χρόνια. Για παράδειγμα το 2015 η Apple έδωσε ως δώρο Χριστουγέννων τα urBeats Headphones και μια ετήσια συνδρομή στο Apple Music ενώ το 2014 είχε δώσει backpacks.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles