15.8 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Το φημολογούμενο 2022 OLED iPad Air ακυρώθηκε από την Apple σύμφωνα με νέα αναφορά

    Μια νέα αναφορά σήμερα υποστηρίζει πως ένα OLED iPad, κατά πάσα πιθανότητα το νέο iPad Air, που θα κυκλοφορούσε μέσα στο 2022 ακυρώθηκε από την Apple.

    Σύμφωνα με το The Elec:

    “Η Apple και η Samsung Display έχουν ακυρώσει το project τους για την δημιουργία μιας 10.86 OLED οθόνης iPad. Το tablet αυτό θα κυκλοφορούσε αρχικά μέσα στο 2022 και θα ήταν το πρώτο που θα ερχόταν με μια OLED οθόνη.”

    Σύμφωνα με το δημοσίευμα φαίνεται πως υπήρξε θέμα με τον τύπο του OLED πάνελ που θα γινόταν χρήση ή θέματα κερδοφορίας μεταξύ των δύο εταιρειών ή συνδυασμός και τον δύο. Η Apple φαίνεται να ήθελε ένα διπλού επιπέδου OLED πάνελ για την διπλάσια φωτεινότητα. Η Samsung από πλευρά της φαίνεται να επέμενε σε ένα πάνελ ενός επιπέδου εξαιτίας του κόστους.

    Η Apple επίσης σχεδίαζε την χρήση LTPS τεχνολογίας αντί για LTPO στην οθόνη κάτι το οποίο θα σήμαινε περισσότερο κόστος για την γραμμή παραγωγής της Samsung.

    Πλέον το πρώτο OLED iPad που είχε προγραμματιστεί για το 2022 δεν θα κυκλοφορήσει και αυτή η τεχνολογία μάλλον θα έρθει το νωρίτερο το 2023.

    Επίσης εικάζεται πως η Apple θέλει να περιμένει πλέον και την LG Display να φτάσει στα στάνταρ της Samsung στις οθόνες αυτές ώστε να έχει περισσότερες επιλογές για τα πάνελ που θα χρησιμοποιήσει στα επερχόμενα iPads.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.