16.1 C
Athens
Saturday, April 27, 2024
More

    Το πρώτο Windows PC που αντιγράφει απίστευτα το MacBook Air είναι γεγονός

    Xiaomi-Mi-Notebook-Air-teaser-001

    H Xiaomi που εντυπωσιάζει με τις πωλήσεις smartphones της τα τελευταία 2 χρόνια παρουσίασε σήμερα το πρώτο Windows PC της με την ονομασία ‘Mi Notebook Air’.

    Εντυπωσιακά specs, πολύ όμορφη εμφάνιση αλλά…. η πρωτοτυπία φαίνεται να έχει πάει περίπατο μιας και η συσκευή αντιγράφει αν μη τι άλλο και σε πολύ μεγάλο βαθμό το MacBook Air ξεκινώντας αρχικά από την ίδια την ονομασία της και προχωρώντας μετέπειτα στο σασί και στον γενικότερο σχεδιασμό.

    Xiaomi-Mi-Notebook-Air-teaser-002

    Το Mi Notebook Air έρχεται σε δύο μεγέθη, με οθόνη διαγωνίου 13,3 ιντσών και 12,5 ιντσών, με μεταλλική κατασκευή, ανάλυση οθόνης 1080p και bezels με κάλυψη γυαλιού. Το πάχος του αγγίζει μόλις τα 14,8 χιλιοστά με βάρος 1,28 κιλά, διαθέτει Intel Core i5-6200U CPU, μαζί με 8 GB DDR4 RAM και 256 GB PCIe SSD αποθηκευτικού χώρου.

    Xiaomi-Mi-Notebook-Air-teaser-003

    To Mi Notebook Air και συγκεκριμένα αυτό των 13,3 ιντσών κοστίζει 750 δολάρια, ενώ το μικρότερο με τις 12,5 ίντσες κοστίζει 520 δολάρια κάτι που σημαίνει πως και τα δύο μοντέλα θα είναι άκρως ανταγωνιστικά στην αγορά.

     

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles