18.2 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Το πρώτο Foldable iPhone έρχεται το 2022, σύμφωνα με το Digitimes

    Μια νέα αναφορά κάνει λόγο πως η Apple θα μπει στην foldable smartphone αγορά το νωρίτερο μέσα στο 2022. Αυτό αναφέρει δημοσίευμα του Digitimes που τονίζει:

    “Καθώς η Samsung Electronics έχει ήδη λανσάρει 3 foldable smartphones με εύκαμπτα OLED πάνελ, πιστεύουμε πως η Apple θα μπει σε αυτό τον χώρο μέσα στο 2022 δίνοντας μεγαλύτερη ώθηση στην ζήτηση αυτών των οθονών”

    Το δημοσίευμα τονίζει πως προμηθευτές όπως η Samsung και η LG Display ανεβάζουν ήδη την παραγωγή των OLED οθονών ειδικά μιας και όλη η iPhone 12 σειρά έρχεται με τέτοιες οθόνες.

    Ο γνωστός Apple leaker Jon Prosser έχει αναφέρει πως η Apple ήδη έχει ένα foldable πρωτότυπο iPhone με δύο ξεχωριστές οθόνες και πλαίσιο από ανοξείδωτο ατσάλι όπως στο iPhone 11. Σε αυτή την συσκευή σύμφωνα δεν υπάρχει notch και μια εξωτερική οθόνη για Face ID. Όταν ρωτήθηκε ο ίδιος υποστήριξε πως η συσκευή δεν μοιάζει σαν να έχει ενώσει κάποιος δύο iPhone μαζί και πως οι οθόνες αυτού του πρωτότυπου iPhone όταν ανοίξουν δείχνουν να ενώνονται ομαλά και να έχουν μια ενιαία συνέχεια.

    Από την πλευρά της η Apple έχει μια σειρά από κατοχυρωμένα διπλώματα ευρεσιτεχνίας στην τεχνολογία foldable οθονών και έτσι η νεότερη αυτή αναφορά από το DigiTimes έρχεται να συμπληρώσει το γεγονός ότι η εταιρεία σίγουρα σκέφτεται το λανσάρισμα μιας τέτοιας συσκευής.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.