21.4 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Το παιχνίδι στρατηγικής «Summon Quest» από την Team17 κυκλοφορεί τώρα στο Apple Arcade μαζί με αξιόλογες ενημερώσεις παιχνιδιών

    Η νέα έκδοση του Apple Arcade αυτής της εβδομάδας είναι ένα Apple Arcade Original από την Team17 με τη μορφή του παιχνιδιού στρατηγικής που ακούει στο όνομα Summon Quest.

    Το Summon Quest () σας κάνει να παίζετε ως summoner αναλαμβάνοντας να εξολοθρεύσετε αφεντικά.

    Με προκλητικό παιχνίδι μάχης και rougelite, θα χρειαστεί να επεκτείνετε το οπλοστάσιό σας με νέους συνδυασμούς δεξιοτήτων για κάθε ένα από τα στάδια που αντιμετωπίζετε. Προσεγγίστε και νικήστε τρομακτικά αφεντικά, για να τα προσθέσετε στη συνέχεια στην ομάδα σας, έτοιμα να σας καλέσουν στον πυρετό της μάχης!

    Ο επίσημος ιστότοπος έχει πολλά κλιπ παιχνιδιού και πολλά άλλα για το παιχνίδι.

    Παράλληλα με το Summon Quest, μερικά αξιοσημείωτα παιχνίδια έχουν λάβει ενημερώσεις. Το Super Stickman Golf 3+ βλέπει την πρώτη του ενημέρωση μετά από περίπου ένα χρόνο, φέρνοντας 5 νέα γήπεδα και Golf Bux στα γήπεδα με δυνατότητα λήψης. Το Solitaire Stories από την Red Games Co φέρνει σήμερα τρία νέα γεγονότα, μια αναμειγμένη ιστορία, ένα νέο πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής και πολλά άλλα.

    Το Simon’s Cat – Story Time πρόσθεσε την παράπλευρη ιστορία του House Sitter, 25 νέα επίπεδα εξακολουθούν να έρχονται κάθε εβδομάδα και περισσότερα σήμερα. Το BorderLeap’s Illustrated φέρνει σήμερα περισσότερα από 70 παζλ σε 4 γκαλερί. Η τελευταία αξιοσημείωτη ενημέρωση είναι το em>Gear Club Stradale που φέρνει τη νέα λειτουργία παιχνιδιού Overtaking, ένα νέο αυτοκίνητο και πολλά άλλα.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.