16.8 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Το νέο Galaxy Note 7 ήρθε για να τα βάλει με το iPhone 7 Plus

    Galaxy-Note-7-780x437

    To iPhone 7 Plus μπορεί να απέχει από την αγορά περίπου ένα μήνα αλλά η Samsung είναι ήδη έτοιμη για την έλευση του. Ο Κορεατικός κολοσσός σήμερα ανακοίνωσε το Galaxy Note 7 – μια ναυαρχίδα στον χώρο των phablets που έχει ότι θα θέλατε από ένα smartphone και πολλά περισσότερα ακόμη.

    Το Note 7 χτίζει πάνω στην αντικειμενικά πολύ καλή σειρά του Galaxy S7. Εμφανισιακά είναι το ίδιο εντυπωσιακό με καμπύλη στο γυαλί του τόσο στην εμπρόσθια όσο και στην πίσω όψη του καθώς και ένα μεταλλικό πλαίσιο.

    Στο εσωτερικό του συναντάμε τον τελευταίας γενιάς Snapdragon 820 processor με 4GB RAM. Το βασικό μοντέλο έρχεται με 64GB αποθηκευτικού χώρου και με την ύπαρξη microSD. Επιπλέον έχουμε μια μπαταρία 3,600mAh για ακόμη μεγαλύτερη αυτονομία.

    Η οθόνη του είναι στις 5.7 ίντσες τεχνολογία Super AMOLED όπως και οι προκάτοχοι του με ανάλυση Quad HD και επικάλυψη – προστασία με το νέο Gorilla Glass 5.

    Galaxy-Note-7-ftront-780x517

    Η Samsung επίσης φέρνει την τεχνολογία USB-C στο Note 7 οπότε θα πρέπει να ξεχάσετε την συνδεσμολογία micro-USB. Η εταιρεία επίσης πρόσθεσε αναγνώριση της ίριδας του ματιού του χρήστη και έτσι μπορείτε να το ξεκλειδώνετε απλά κοιτώντας το. H λειτουργία αυτή  επιτυγχάνεται με τη βοήθεια μίας δεύτερης εμπρόσθιας κάμερα που χρησιμοποιείται για τη βιομετρική αναγνώριση μαζί με έναν υπέρυθρο ωτισμό που αποκαλύπτει την ίριδά σας ακόμη και στο σκοτάδι. Το “παρών” δίνουν βέβαια και αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων όπως και μέθοδοι ξεκλειδώματος της συσκευής μέσω pattern ή PIN, ενώ το νέο χαρακτηριστικό Secure Folder σας επιτρέπει να κλειδώνετε αρχεία ή και ολόκληρες εφαρμογές.

    Διαθέσιμη στο Note 7 είναι φυσικά η S-Pen η οποία είναι επίσης αδιάβροχη όπως και η συσκευή και λειτουργεί και κάτω από το νερό, ενώ διαθέτει βελτιώσεις όπως καλύτερη ευαισθησία στην πίεση, ταχύτερους χρόνους απόκρισης στο γράψιμο ή τη ζωγραφική κ.ά., ενώ αλλαγές υπάρχουν και στο κομμάτι του software, μεταξύ των οποίων οι νέες actions Magnify και Translate στο Air Command Suite.

    Το Note 7 έχει την ίδια κάμερα με το Galaxy S7 που σημαίνει 12-megapixel οπίσθια κάμερα με Dual Pixel autofocus και μια 5-megapixel στο εμπρόσθιο μέρος.

    Τέλος το Note 7 θα έρθει με προ εγκατεστημένη την έκδοση Android 6.0.1 Marshmallow, ενώ στην αγορά θα κάνει το ντεμπούτο του στις 19 Αυγούστου στους χρωματισμούς Blue Coral, Gold Platinum, Silver Titanium, και Black Onyx.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles