21.4 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Το νέο βασικό iPad δεν διαθέτει πολλά χαρακτηριστικά οθόνης που έχει το iPad Air

    Η οθόν στο νέο βασικό μοντέλο iPad που ανακοινώθηκε χθες δεν διαθέτει την αντιανακλαστική επίστρωση που βοηθά στην ελαχιστοποίηση της αντανάκλασης στο φως και υποστηρίζει μόνο χρώματα sRGB και όχι το βιομηχανικό πρότυπο χρώματος P3.

    Στον ιστότοπό της, η Apple παραθέτει το νέο βασικό iPad με την ίδια οθόνη Liquid Retina με το iPad Air πέμπτης γενιάς με ανάλυση 2360 x 1640 στα 264 ppi (pixels-per-inch). Σε αντίθεση με το iPad Air, ωστόσο, το νέο βασικό iPad δεν υποστηρίζει ευρύ χρώμα P3, δεν έχει αντιανακλαστική επίστρωση και δεν είναι πλήρως “πλαστικοποιημένη” η οθόνη, σύμφωνα με τον ιστότοπο της Apple.

    Το νέο βασικό iPad δεν διαθέτει επίσης υποστήριξη για το Apple Pencil δεύτερης γενιάς, ενώ εξακολουθεί να υποστηρίζει μόνο το Apple Pencil πρώτης γενιάς. Δεδομένου ότι το νέο iPad διαθέτει θύρα USB-C, οι πελάτες θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν έναν προσαρμογέα για να φορτίσουν το Apple Pencil τους με το iPad τους. Η Apple πουλά έναν προσαρμογέα για $9 , αλλά τώρα περιλαμβάνεται και ένας προσαρμογέας με το Apple Pencil πρώτης γενιάς.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.