22.4 C
Athens
Tuesday, April 16, 2024
More

    Το μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας έχει γνωρίσει το OS X Yosemite μέσα σε 8 μήνες

    Το OS X Yosemite έχει γνωρίσει το μεγαλύτερο ποσοστό υιοθεσίας, όπου το 55% των χρηστών το έχουν ήδη περάσει στους υπολογιστές τους μέσα σε μόλις 8 μήνες από την κυκλοφορία του.

    adoption-rate

    Στην σκηνή του WWDC 2015, η Apple ανακοίνωσε πως το OS X Yosemite έχει γνωρίσει το μεγαλύτερο ποσοστό υιοθεσίας μέσα σε 8 μόλις μήνες, σε αντίθεση με οποιοδήποτε άλλο λογισμικό που κυκλοφορεί στην αγορά. Προς το παρόν, το 55% των χρηστών χρησιμοποιούν το OS X Yosemite και αυτό μόλις λίγους μήνες μετά την επίσημη κυκλοφορία του. Από την άλλη πλευρά, τα Windows 8.1 έχουν υιοθετηθεί μόλις από το 8% των χρηστών υπολογιστών Windows, αριθμός που δείχνει την τεράστια διαφορά αυτών των δύο λογισμικών.

    Τέλος, η Apple, εχθές ανακοίνωσε το νέο OS X El Capitan το οποίο θα γίνει διαθέσιμο στους χρήστες αργότερα μέσα στο 2015. Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας για τις πρώτες εντυπώσεις που θα έχουμε από την έκδοση El Capitan.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles