13.7 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Το επερχόμενο MacBook Pro θα έχει ενσωματωμένο το Touch ID στο Power Button;

    macbook-pro-oled-4-1024x769

    H Apple κατά τις έντονες φημολογίες των τελευταίων μηνών δουλεύει πάνω σε μια MacBook Pro αναβάθμιση που μεταξύ άλλον θα φέρει γρηγορότερους επεξεργαστές της Intel καλύτερα γραφικά, μια OLED μπάρα που θα αντικαταστήσει τα πλήκτρα συντομεύσεων καθώς και θα ενσωματώσει ένα αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

    Σε μια νέα αναφορά σήμερα το 9to5Mac έμαθε από άγνωστη πηγή πως η OLED μπάρα που θα είναι φυσικά αφής θα ενσωματώσει και το Touch ID για την αναγνώριση των δαχτυλικών αποτυπωμάτων των χρηστών.

    “Η πηγή αναφέρει ότι ο Touch ID αισθητήρας θα είναι μαζί με το power button κάτι που έχει λογική” αναφέρει χαρακτηριστικά η αναφορά.

    Το macOS Sierra, το νέο λογισμικό της Apple προσφέρει κάποια πιθανότητα για αυτό μια και ήδη η Apple μας παρουσίασε ένα Auto Unlock χαρακτηριστικό που επιτρέπει στο Mac σας αυτόματα να κάνει log in όταν φοράτε το Apple Watch σας και οι δύο αυτές συσκευές είναι σε κοντινή απόσταση.

    Για αυτούς όμως που δεν έχουν ένα Apple Watch τα νέα MacBook Pro με Touch ID θα προσφέρουν κάτι αντίστοιχο.

    Να τονίσουμε πως το 9to5Mac χαρακτηριστικά αναφέρει πως η πηγή είναι ανώνυμη και κάποια με την οποία δεν έχει συνεργαστεί παλαιότερα και έτσι τα παραπάνω είναι με κάθε επιφύλαξη.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles