16.1 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Το δεύτερο κύμα πωλήσεων των iPhone 6s & 6s Plus ξεκίνησε σε 40 χώρες σήμερα

    Τα νέα iPhones έγιναν διαθέσιμα προς πώληση σήμερα στην Taiwan, σηματοδοτώντας τον 2ο κύκλο πωλήσεων. Σήμερα 9 Οκτωβρίου τα νέα iPhones θα είναι διαθέσιμα σε περισσότερες από 40 χώρες, οι περισσότερες εκ των οποίων είναι στην Ευρώπη.

    Η πλήρης λίστα με τις χώρες που σήμερα μπορεί κάποιος να αγοράσει ένα iPhone 6s είναι:

    Andorra, Austria, Belgium, Bosnia, Bulgaria, Croatia, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, Greece, Greenland, Hungary, Iceland, Ireland, Isle of Man, Italy, Latvia, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Maldives, Mexico, Monaco, Netherlands, Norway, Poland, Portugal, Romania, Russia, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden, Switzerland,Taiwan.

    iphone6slinetaiwan-800x451

    Καταστήματα στην Taiwan άρχισαν να πωλούν τα νέα iPhones, με αρκετούς επίδοξους αγοραστές να έχουν περάσει πάνω από 60 ώρες περιμένοντας στην ουρά για να το αποκτήσουν πρώτοι (via TechBang).

    Screen Shot 2015-10-09 at 15.22.43

    Σε αρκετές άλλες χώρες που απομένουν λίγες ώρες για να ξεκινήσουν οι πωλήσεις, οι ουρές ήδη σχηματίζονται. Στην Κοπεγχάγη και στην Σουηδία, πελάτες περιμένουν έξω από τα καταστήματα της Telia για να αγοράσουν ένα. Στην Ρωσσία, οι υποψήφιοι πελάτες έχουν την δυνατότητα παράδοσης μέσω ταξί και στην Ιταλία οι καταναλωτές περιμένοντας στην σειρά έξω από το κατάστημα της Apple στο Campi Bizenzio, οργάνωσαν έρανο για παιδιατρικό νοσοκομείο.

    Μετά το σημερινό λανσάρισμα, η διαθεσιμότητα των νέων iPhones θα επεκταθεί και σε άλλες χώρες που θα ακολουθήσουν τις επόμενες εβδομάδες:

    10 Οκτωβρίου : Bahrain, Jordan, Kuwait, Qatar, Saudi Arabia, and United Arab Emirates
    – 15 Οκτωβρίου: Israel
    – 16 Οκτωβρίου: India, Kazakhstan, Macedonia, Malaysia, Malta, Montenegro, South Africa, and Turkey
    – 23 Οκτωβρίου: Belarus, Guam, Moldova, Serbia, South Korea, and Ukraine

    Στόχος της Apple είναι, να γίνουν διαθέσιμα σε 130 χώρες ως το τέλος της χρονιάς.

     

    σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles