17.1 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Τι θα αλλάζατε στην εφαρμογή μηνυμάτων του iOS;

    imessage_iphone_6_star_emoji_hero_0

    H εφαρμογή Messages (Μηνύματα) εμφανίστηκε με την κυκλοφορία του πρώτου iPhone με την προοπτική της χρησιμοποιήσης της για την αποστολή SMS, διότι μόνο εκείνο μπορούσε να κάνει την συγκεκριμένη εποχή μου εμφανίστηκε. Η Apple ανέκαθεν είχε τον Safari, επομένως δεν ανέπτυξαν έναν παλαιό WAP browser ενώ είδαμε πως στην συνέχεια μετατράπηκε σε έναν old-school WAP browser καθώς ήταν αυτό που χρειζόταν και χρησιμοποιούταν από τα MMS. Επομένως, η Apple ανέπτυξε κάτι παρόμοιο και όταν οι πάροχοι σταμάτησαν να παραπονιούνται για το εξωφρενικό bandwidth που χρησιμοποιούταν, τότε το ενσωμάτωσαν στην εφαρμογή μηνυμάτων. Στην συνέχεια, η Apple δημιούργησε και χρησιμοποιήσε το iMessage, το οποίο ενσωματώνει την αποστολή/λήψη των MMS και SMS εντός της εφαρμογής των μηνυμάτων, ενώ πλέον οι χρήστες είχαν την δυνατότητα να την χρησιμοποιήσουν και με τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας τους. Στην συνέχεια, έφεραν την εφαρμογή στα iPad και στους Mac υπολογιστές. Πρόσφατα, η Apple ενσωμάτωσε την δυνατότητα για την δημιουργία ομάδων εντός της εφαρμογής, την δημιουργία ηχητικών μηνυμάτων, λήψη selfie φωτογραφιών και άλλα πολλά νέα χαρακτηριστικά.

    Τώρα, λοιπόν, θέλουμε να δούμε, τι θα επιθυμούσατε (και εσείς και εμείς) να δείτε ως μία νέα αναβάθμιση στην εφαρμογή των μηνυμάτων. Θα θέλατε να δείτε κάτι από τα παρακάτω?

    • Χρήση του TouchID ή κάποιου Passcode για την ασφάλεια της εφαρμογής
    • Επέκταση της VIP λειτουργίας από την εφαρμογή Mail στην εφαρμογή μηνυμάτων
    • Επιβεβαίωση πριν την αποστολή οποιουδήποτε ηχητικού μηνύματος. φωτογραφίας ή τοποθεσίας
    • Συνδυασμός του FaceTime και της εφαρμογής μηνυμάτων σε μία νέα και δυνατή εφαρμογή
    • Υποστήριξη stickers (αυτοκόλλητα)
    • Δυνατότητα να βάλετε την ετικέτα ‘Αγαπημένο’ σε κάποιο/α από τα μηνύματα σας
    • Δυνατότητα ξεχωριστής αναφοράς ανάγνωσης για τα άτομα που έχουν διαβάσει το μήνυμα εντός ενός group συνομιλίας (όπως παράδειγμα κάνει το Facebook, που εμφανίζει ονομαστικά ποια άτομα έχουν διαβάσει το μήνυμα)
    • Ενσωμάτωση του iMessage στο iCloud
    • Δυνατότητα επισύναψης αρχείων στα μηνύματα μέσω iCloud Drive
    • Δυνατότητα εξυπνότερης αναζήτησης και φιλτραρίσματος κατά την διάρκεια αναζήτησης μηνυμάτων

    Αν η Apple λοιπόν, σας έστελνε ένα μήνυμα αύριο και σας ζητούσε να της αναφέρετε ποιες λειτουργίες θα θέλατε να δείτε στο iOS 9 και στο OS X 10.11, τότε ποια θα ήταν η απάντηση σας?

    Υπάρχει κάτι άλλο που θα θέλατε να δείτε στην συγκεκριμένη εφαρμογή? Αν ναι, τότε για πείτε μας την άποψη σας στα σχόλια του φόρουμ…

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles