20.1 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Τι έγραψε ο Tim Cook στους υπαλλήλους της Apple με αφορμή την εκλογή Τραμπ

    tim-cook-cerebral-palsy-foundation-video-message-teaser-001

    Μετά την εκλογή ως νέου προέδρου της Αμερικής του Τραμπ απέναντι στην Κλίντον ο Tim Cook προώθησε ένα email σε όλους τους εργαζομένους της εταιρείας.

    Το εν λόγω email το παρουσίασε σήμερα ο John Paczkowski του BuzzFeed. Σε αυτό ο Cook τονίζει στους υπαλλήλους να μιλήσουν ανοιχτά στους συναδέλφους τους για το αν αισθάνονται άγχος σχετικά με το αποτέλεσμα τονίζοντας πω; η Apple είναι πάντα εδώ για να υποστηρίζει την διαφορετικότητα σε όλους τους τομείς.

    Σας μεταφράσαμε το email αυτό και σας το παρουσιάζουμε παρακάτω:

    “Ομάδα,

    Άκουσα από πολλούς από εσάς σήμερα να συζητάτε για την εκλογή του νέου προέδρου. Σε μια πολιτική μονομαχία υπάρχουν  υποψήφιοι που είναι διαφορετικοί και ο καθένας και κερδίζουν παρόμοιο αριθμό ψήφων. Αυτό είναι κάτι φυσιολογικό ενώ μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων πολλοί από εμάς έχουν έντονα συναισθήματα.

    Έχουμε μια ομάδα από υπαλλήλους που βασίζεται στην διαφορετικότητα και υπαλλήλους που υποστήριξαν και τους δύο υποψηφίους. Ανεξάρτητα από τι υποστήριξε ο καθένας ο μόνος τρόπος για να κινηθούμε μπροστά είναι να το κινηθούμε προς αυτή την κατεύθυνση. Θυμάμαι κάτι που είπε πριν 50 χρόνια ο Dr. Martin Luther King, Jr. s “Αν δεν μπορείς να πετάξεις, τότε τρέξε. Αν δεν μπορείς να τρέξεις τότε περπάτα. Αν δεν μπορείς να περπατήσεις τότε σύρσου και ότι και να κάνεις θα πρέπει να πηγαίνεις μπροστά” Αυτή η συμβουλή είναι διαχρονική και μας υπενθυμίζει πως μόνο αν κινηθούμε μπροστά μπορούμε να κάνουμε σωστή δουλειά και να βελτιώσουμε τον κόσμο.

    Αν και υπάρχουν πολλές συζητήσεις σήμερα για την αβεβαιότητα του αύριο πρέπει να αισθάνεστε σίγουροι ότι το αστέρι την Apple που μας οδηγεί δεν έχει αλλάξει κατεύθυνση. Τα προϊόντα μας ενώνουν ανθρώπους παντού και προσφέρουν εργαλεία στους καταναλωτές μας έτσι ώστε να δημιουργήσουν υπέροχα πράγματα και να βελτιώσουν την ζωή τους. Η εταιρεία μας είναι ανοιχτή σε όλους και γιορτάζουμε αυτή την διαφορετικότητα τόσο εντός όσο και εκτός Αμερικής – ανεξάρτητα από το πως μοιάζει κάποιος, από που είναι, σε τι πιστεύουν ή ποιον αγαπάνε.

    Πάντα έβλεπα την Apple ως μια μεγάλη οικογένεια και σας συμβουλεύω να μιλήσετε με τους συναδέλφους σας αν νομίζετε ότι νιώθουν άγχος.

    Ας κινηθούμε μπροστά – Μαζί!!!

    Tim”

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles