20.3 C
Athens
Tuesday, April 23, 2024
More

    Τα iPhone 6s & 6s Plus κερδίζουν το βραβείο “Editors Choice Gold” της Anandtech

    14812-10644-Screen-Shot-2015-11-02-at-41148-PM-l

    Σε μια 15σέλιδη αναφορά που εξετάζει τα νέα iPhones, οι Joshua Ho & Ryan Smith έδωσαν – για 1η φορά σε iPhone και 2η συνολικά σε κινητό από την ημέρα λειτουργίας του site το 1997- το βραβείο “Editor’s Choice Gold” και περιληπτικά δήλωσαν ότι ” όχι μόνο είναι το καλύτερο στην κατηγορία του και γενικά εξαιρετικό ως προϊόν αλλά ανεβάζει κατά πολλά επίπεδα την εμπειριά χρήσης των smartphone”.

    Ιδιαίτερη μνεία έκαναν για το νέο τσιπ A9 που φοράν τα νέα iPhones λέγοντας ότι σε όλα τα τεστ που υπεβλήθησαν, η απόδοση τους ήταν τρομακτική με την Apple να έχει κάνει μια εξαιρετική δουλειά πάνω σε αυτόν τον τομέα. Το site δήλωσε πως όταν έβαλε να τρέξουν διάφορα benchmarks τύπου GFXBench για παιχνίδια , τα νέα iPhones επέδειξαν φανταστικές επιδόσεις με το μάξιμουμ frame rate για 3-4 συνεχόμενες ώρες….. ” κανένα άλλο SoC που έχουμε δοκιμάσει δεν έχει κρατήσει τόσο υψηλές επιδόσεις για τόσο πολύ χρονικό διάστημα…..γενικά το Α9 SoC είναι το καλύτερο SoC από

    Όσον αφορά την λήψη φωτογραφιών και βίντεο, η δουλειά που έχει κάνει η Apple ώστε να βελτιώνει τις φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού όσο και η εγγραφή 4Κ βίντεο δικαιολογούν την αγορά του ως το καλύτερο smartphone ever!

    H αναφορά τους τελειώνει ως εξής, ” …Γενικά περνώντας όλο αυτό το διάστημα με το iPhone 6S δεν μπορώ να βρω κάτι στραβό σχετικά με αυτό το τηλέφωνο. Απεναντίας, το Α9 SoC είναι μια τεράστια βελτίωση ακόμη και σε συγκρίσιμα άλλα SoC που δίνει καταπληκτικές αποδόσεις στις εφαρμογές. Το αποθηκευτικό σύστημα είναι κάτι που βλέπω πρώτη φορά σε κινητά! Η απόδοση της κάμερας είναι η καλύτερη που μπορείτε να βρείτε στην αγορά. Η προσθήκη του 3D Touch καθώς και η αναβάθμιση της Siri και του  TouchID v2 έχουν ανεβάσει κατά πολύ την εμπειρία χρήσης. Τα μόνα μειονεκτήματα που μπορώ να απαριθμήσω είναι η έλλειψη OIS αισθητήρα στο 6s και ότι το βασικό μοντέλο ξεκινά από τα 16GB. Ειλικρινά τα νέα iPhones είναι τα καλύτερα κινητά που μπορείτε να αγοράσετε σήμερα….”

    Για να διαβάσετε αναλυτικά όλη την τεχνική ανάλυση που έκανε το AnandTech πατήστε εδώ.

    σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles