21.7 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    Τα iPhone 13 Pro μοντέλα θα χρησιμοποιήσουν την Samsung LTPO τεχνολογία για μια 120Hz οθόνη

    Η Samsung θα είναι ο αποκλειστικός προμηθευτής LTPO OLED οθονών για τα Pro μοντέλα της iPhone 13 σειράς φέτος σύμφωνα με δημοσίευμα του TheElec.

    Η φημολογούμενη υιοθέτηση LTPO τεχνολογίας στην οθόνη θα επιτρέψει στην Apple να φέρει έναν ρυθμό ανανέωσης στα 120Ηz στις νεότερες ναυαρχίδες της.

    “Η Samsung Display θα είναι ο αποκλειστικός προμηθευτής που θα χρησιμοποιήσει η Apple για τα LTPO OLED πάνελ της που θα χρησιμοποιούν στα 2 πιο ακριβά μοντέλα iPhone της φέτος. Η σειρά iPhone 13 της Apple θα έχει OLED οθόνες με τα 2 Pro μοντέλα να έχουν μια LTPO OLED οθόνη με υποστήριξη 120Hz ρυθμού ανανέωσης.”

    Προηγούμενη αναφορά είχε κάνει λόγο πως τόσο η LG όσο και η Samsung θα προμήθευαν την Apple με αυτή την τεχνολογία για τα iPhone 13 μοντέλα. Σύμφωνα με το νεότερο δημοσίευμα η LG θα εστιάσει στο να ενισχύσει την παραγωγή της φέτος μιας και η Apple σχεδιάζει να φέρει OLED οθόνες με LTPO τεχνολογία σε όλα τα iPhone μοντέλα της το 2022.

    Η χρησιμοποιήσει της LTPO τεχνολογίας θα επιτρέψει στην Apple να φέρει πιο ενεργειακά πάνελ με την τεχνολογία να δίνει ακόμη και καλύτερη αυτονομία στις συσκευές. Τα Apple Watch Series 5 και Series 6 ήδη χρησιμοποιούν LTPO οθόνες που τους δίνει μια αυτονομία μέχρι 18 ώρες με ενεργό το χαρακτηριστικό του always-on.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.