21.4 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Τα extensions του Safari είναι πλέον διαθέσιμα μέσω του Mac App Store

    Safari-extensions-mac-app-store-screenshot_0

     

    Πλέον μπορείτε να ανατρέξετε στο Mac App Store για εκείνα τα extensions του Safari που χρειάζεστε.

    Τα Safari extensions αποτελούν εργαλεία τα οποία μπορείτε να προσθέστε στην μπάρα του μενού στον Safari, τα οποία σας δίνουν άμεση πρόσβαση σε χαρακτηριστικά που προσφέρονται από τους developers. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επέκταση του 1Password για τη συμπλήρωση των πεδίων κωδικών πρόσβασης, κάνοντας ένα μόνο κλικ ή αντίστοιχα να μπορέσετε να προσθέσετε αντικείμενα στην wishlist του Amazon, από οποιοδήποτε website.

    Μέχρι πρότινος, έπρεπε οι χρήστες να ψάχνουν τα Safari extensions μέσα από ένα ειδικό website ανοίγοντας το μενού στην εφαρμογή Safari και κάνοντας κλικ στην επιλογή Safari Extensions. Πρόσφατα η Apple πρόσθεσε αυτά τα extensions απ’ ευθείας στο Mac App Store, όπου μπορείτε να κάνετε περιήγηση και να βρείτε εύκολα τα extensions που ψάχνετε.

    Αξίζει ν’ αναφερθεί πως υπάρχουν εκατοντάδες extensions διαθέσιμα απ’ ευθείας από το website της Apple, αλλά προς το παρόν, μόνο 27 από αυτά είναι διαθέσιμα στο Mac App Store. Προφανώς, η Apple θα συνεχίσει να ενημερώνει τη σελίδα με τα extensions στο Mac App Store με το πέρας του χρόνου. Μερικά από τα πιο δημοφιλή extensions όπως το Pinterest και το AdBlock, δεν έχουν ακόμη περαστεί στο Mac App Store.

    Η αλήθεια είναι πως ο κάθε χρήστης προτιμάει να βρίσκει τα extensions μέσα στο Mac App Store. Δείχνει πιο συμμαζεμένο στο μάτι του κάθε χρήστη και μπορεί να βλέπει ποια από αυτά τα extensions έχει εγκαταστήσει ήδη στον υπολογιστή του. Τέλος, εφόσον όλα τα extensions ελεγχθούν για τη συμβατότητά τους με το εκάστοτε λογισμικό, τότε θ’ αρχίσουν να δημοσιεύονται και να περνούν στο Mac App Store, σε μια προσπάθεια της Apple να διευκολύνει την εμπειρία χρήσης.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles