19.2 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Τα 3ης γενιάς AirPods θα ανακοινωθούν στο ‘California Streaming’ #AppleEvent Πόσο θα τιμολογηθούν

    Η Apple θα ανακοινώσει τα 3ης γενιάς AirPods με έναν νέο σχεδιασμό που θα τα φέρει πιο κοντά στα AirPods Pro αλλά χωρίς τα Pro χαρακτηριστικά στο event της αύριο στις 14 Σεπτεμβρίου.

    Παραπάνω υποστηρίζει ο πάντα αξιόπιστος αναλυτής Ming-Chi Kuo και δίνει δύο πιθανά σενάρια για το πως η Apple θα στοχεύσει αυτό το σενάριο τιμολογιακά. Στο πρώτο ο αναλυτής πιστεύει πως η Apple θα τιμολογήσει αυτά τα νέα AirPods υψηλότερα από τα 2ης γενιάς κρατώντας και αυτά στην αγορά.

    Το δεύτερο σενάριο θέλει την Apple να μειώνει την τιμή των υπάρχον AirPods και να αντικαθιστά σε αυτή τα 3ης γενιάς δηλαδή στα $199.

    Σε κάθε περίπτωση ο αναλυτής τονίζει πως η Apple προσανατολίζεται να κρατήσει και τα 2ης γενιάς AirPods στην αγορά για εκείνους τους καταναλωτές που προτιμούν τον παλαιότερο σχεδιασμό.

    Τα 3ης γενιάς AirPods αναμένεται να έχουν την ίδια σχεδιαστική υπογραφή με τα AirPods Pro χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει ακόμη το τοπίο για το αν ο νέος αυτός σχεδιασμός θα συμπεριλαμβάνει ear tips από σιλικόνη.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.