21.4 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Τα 2023 iPhones θα έχουν το Face ID κάτω από την οθόνη και έναν περισκοπικό telephoto φακό

    Ο γνωστός και έγκριτος αναλυτής Ming-Chi Kuo πέρα από τις προβλέψεις του για την 2022 iPhone γραμμή πήγε και ένα βήμα παραπέρα αναφέροντας τι προβλέπει για το 2023. O αναλυτής λοιπόν προβλέπει πως το Face ID μπει για πρώτη φορά κάτω από την οθόνη του iPhone ενώ θα έχουμε και έναν περισκοπικό telephoto φακό στο πίσω μέρος.

    Σύμφωνα με πολλές φήμες φέτος η Apple θα κάνει το notch των iPhone μικρότερο για πρώτη φορά μειώνοντας το μήκος του και αυξάνοντας λίγο το ύψος του.

    Πολλοί βέβαια είναι εκείνοι οι χρήστες που θέλουν το notch να φύγει εντελώς. Σε αυτό ένα σημαντικό σημείο είναι τα εξαρτήματα που χρειάζονται για το Face ID.

    Αν η Apple τοποθετήσει αυτά κάτω από την οθόνη το 2023 τότε ναι το notch θα αποτελέσει παρελθόν η θα συρρικνωθεί σε τεράστιο βαθμό.

    Το 2022 οι φήμες θέλουν την Apple να φέρνει έναν puch-hole σχεδιασμό στα iPhone με τον Kuo να αναφέρει πως το 2023 θα είναι εκείνη η χρονιά που η εταιρεία θα κυκλοφορήσει ένα iPhone χωρίς πλαίσια και χωρίς notch.

    Σε κάθε περίπτωση έχουμε μέλλον ακόμη….

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.