20 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Τα 2020 5G iPhones μπορεί να μην έχουν μια μεγάλη αύξηση στην τιμή τους

    Όταν η Apple λανσάρει τα νέα iPhones της το 2020 αυτό που όλοι περιμένουν είναι πως αυτά θα είναι συμβατά με 5G δίκτυα κάτι το οποίο σημαίνει πως θα έχουμε και κάποια αύξηση στην τιμή.

    Πάρα αυτά σύμφωνα με το πάντα αξιόπιστο αναλυτή για θέματα της Apple Ming-Chi Kuo μπορεί να μην έχουμε μια δραματική τιμολόγηση προς τα πάνω από την Apple. Ο Kuo πιστεύει πως το κόστος παραγωγής των συσκευών αυτών θα αυξηθεί σίγουρα και σε ένα εύρος $30 – $100 εξαιτίας των νέων εξαρτημάτων που θα χρειαστούν για την 5G τεχνολογία. Ο ίδιος όμως πιστεύει πως η Apple δεν θα περάσει αυτή την αύξηση στους καταναλωτές της.

    Επίσης έχουμε για ακόμη μια φορά την πρόβλεψη πως η Apple θα αλλάξει τον κύκλο παρουσίασης των νέων iPhone συσκευών της με την εταιρεία να παρουσιάζει τα πιο οικονομικά μοντέλα το πρώτο μισό του έτους ενώ στην συνέχεια να εμφανίζει τις ναυαρχίδες της και τις πιο ακριβές λύσεις της αργότερα μέσα στον χρόνο.

    Τα 5G iPhones που θα δούμε το 2020 αναμένεται επίσης να έχουν και μια σχεδιαστική αλλαγή υιοθετώντας ένα μεταλλικό πλαίσιο παρόμοιο με αυτό που είχαμε γνωρίσει για πρώτη φορά στα iPhone 4.

    Τέλος να υπενθυμίσουμε πως ο ίδιος ο πρόεδρος της Qualcomm έχει επιβεβαιώσει πως η 5G τεχνολογία έρχεται στα επόμενα iPhones και πιο συγκεκριμένα σε 4 από τα 6 μοντέλα που εικάζεται πως θα παρουσιάσει η Apple καθ όλη την διάρκεια του επόμενου έτους.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles