18.5 C
Athens
Friday, May 3, 2024
More

    Τα στελέχη της Apple λένε ότι η δημιουργία του Mac Studio ήταν «συναρπαστική»

    Τα στελέχη της Apple πίσω από την δημιουργία του Mac Studio και της Studio Display αναφέρουν ότι οι νέες συσκευές προέρχονται από τα διδάγματα που αντλήθηκαν σε περισσότερα από 20 χρόνια προηγούμενης μηχανικής σχεδιασμού πάνω στο Mac.

    Η Apple σπάνια εισάγει ένα εντελώς νέο Mac, αλλά δύο στελέχη που εργάζονται στο Mac Studio λένε ότι ο σχεδιασμός τους έχει τις ρίζες του στο έργο της Apple για δεκαετίες. Σε μια νέα συνέντευξη στο περιοδικό GQ, η αντιπρόεδρος της μηχανικής υλικού Kate Bergeron το εντοπίζει πίσω στο πρώτο Mac στο οποίο εργάστηκε, το PowerBook G4 17 ιντσών.

    “Πολύ πίσω στο 2003 σχεδόν κάθε πράγμα που βάλαμε ήταν μια νέα εφεύρεση εκείνη την εποχή”, δήλωσε η Bergeron στο δημοσίευμα. “Κανείς δεν έφτιαξε ένα τόσο μεγάλο laptop που θα μπορούσες να κουβαλήσεις με μια σχετική άνεση”.

    «Λόγω της ιστορίας των προϊόντων Mac», συνέχισε, «καταφέραμε να πάρουμε αυτά τα προϊόντα πριν από 20 χρόνια που μπορεί να μας φαίνονται αρκετά πεζά σήμερα, αλλά ήταν πρωτοποριακά εκείνη την εποχή και στη συνέχεια να μάθουμε κάθε μικρό πράγμα που μπορούμε από αυτά».

    Αυτό έγινε και για τη νέα Studio Display, την οποία η Apple ήθελε να διαθέτει ηχεία πρώτης κατηγορίας.

    “Θα μπορούσατε να πείτε, “Ας πάμε να ανεβάσουμε αυτά τα ηχεία και να τα κάνουμε δυνατά με πολλά πλούσια, γεμάτα μπάσα”, δήλωσε η Bergeron. “Εάν το κάνετε αυτό σε μια πραγματικά άκαμπτη βάση, θα δημιουργήσετε μια οθόνη που πραγματικά θα ταρακουνάει οποιοδήποτε τραπέζι.”

    “Έτσι, οι ειδικοί μας στην ομάδα ήχου χρησιμοποιούν μια τεχνολογία που ονομάζεται ακύρωση δυναμικής όπου στην πραγματικότητα αντισταθμίζουμε τα ηχεία”, είπε, “έτσι ώστε όταν δονούνται το σύστημα να είναι εκπληκτικά σταθερό και εντελώς ήσυχο”.

    “Είμαστε σε θέση να προσφέρουμε αυτή την τρομερή απόδοση στους χρήστες μας με τρόπο που δεν έχουμε κάνει πριν και πραγματικά κανείς δεν το έχει κάνει”, δήλωσε ο Novielli “Τώρα είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που θέλουμε να δούμε τι θα μπορούν να κάνουν δημιουργικά οι άνθρωποι με αυτές τις συσκευές

    Η Bergeron προσθέτει ότι πιστεύει ότι η αξία του Mac Studio θα γίνει πιο εμφανής μετά τη χρήση του για ένα χρονικό διάστημα.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.