17.4 C
Athens
Saturday, April 27, 2024
More

    Τα νέα MacBook Pro θα έρθουν με ένα Touch ID power κουμπί;

    macbook-pro-concept

    Τα επερχόμενα MacBook Pro πέρα από την OLED μπάρα αφής μπορεί να είναι και τα πρώτα Mac που θα ενσωματώσουν την τεχνολογία του Touch ID σύμφωνα με νέο δημοσίευμα, ένα Touch ID που θα υπάρχει στο power κουμπί.

    Ο αρκετά αξιόπιστος αναλυτής Ming-Chi Kuo ήταν ο πρώτος που ανέφερε πως τα νέα MacBook Pro θα έρθουν με μια μεγάλη αλλαγή στον σχεδιασμό. Οι πηγές του είχαν αναφέρει ότι τα νέα μηχανήματα θα είχαν μια μπάρα αφής πάνω από το πληκτρολόγιο καθώς και ένα ενσωματωμένο Touch ID αισθητήρα.

    Έκτοτε το Cult of Mac παρουσίασε μια σειρά από φωτογραφίες που επιβεβαιώναν κάτι τέτοιο και σήμερα το 9to5Mac επιβεβαιώνει την ύπαρξη ενός Touch ID στο Home Button της συσκευής.

    “Τοποθετώντας το στο power κουμπί έχει λογική μιας και θα έχουμε την ίδια διαδικασία για τον χρήστη για την έναρξη του μηχανήματος αλλά αυτή την φορά και την αναγνώριση του. Η επιβεβαίωση θα γίνεται όπως και στο τωρινό Home Button των iPhone” αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

    H Apple αναμένεται να παρουσιάσει τα νέα MacBook Pro το 4ο τρίμηνο. Οι συσκευές αναμένεται να φέρουν και την USB-C συνδεσμολογία και φυσικά θα έχουν τους τελευταίους επεξεργαστές της Intel.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles