17.4 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Τα νέα παπούτσια της Nike σχεδιασμένα από τον Marc Newson μας θυμίζουν κάτι

    Screen-Shot-2014-12-26-at-8.43.38-pm

    Πριν μια δεκαετία η Nike παρουσίασε ένα νέο μοντέλο παπουτσιών με την ονομασία ZVEZDOCHKA και σχεδιαστή τους τον γνωστό πλέον σε όλους μας Marc Newson. Τα εν λόγω παπούτσια θεωρήθηκαν πολύ φουτουριστικά το 2004 και έτσι δεν έγιναν ποτέ διαθέσιμα στην αγορά.

    10 χρονιά μετά και η Nike τελικά τα κάνει διαθέσιμα προς όλους και άμεσα παρατηρούμε μια πολύ χτυπητή ομοιότητα. Αυτή έχει να κάνει με τις επίσημες θήκες της Apple για το iPhone 5C.

    O Marc Newson είναι ένας από τους καλύτερους σχεδιαστές βιομηχανικού σχεδιασμού και πλέον και επίσημα συνεργάζεται με τον για πολλά χρόνια φίλο του Jony Ive στην Apple.

    iphone5ccutoutcases

    Τα ζωντανά χρώματα αλλά και ο σχεδιασμός φέρνουν σίγουρα στο μυαλό μας το iPhone 5C και πιο συγκεκριμένα της θήκες αυτού. Μια απλή σύμπτωση; Μάλλον όχι.

    251

    Ο Newson σε μια πρόσφατη συνέντευξη τόνισε χαρακτηριστικά πως “τα συγκεκριμένα παπούτσια και ο σχεδιασμός τους ήταν η αφορμή για πολλά άλλα ενδιαφέροντα projects σε άλλες κατηγορίες προϊόντων”.

    Τα Nike ZVEZDOCHKA θα γίνουν διαθέσιμα στο κοινό στις 29 Δεκεμβρίου αρχικά σε περιορισμένο αριθμό και μέσω του online καταστήματος της Nike. Η ακριβής τιμολόγηση τους δεν έχει ακόμη καθοριστεί.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles