20.1 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Τίτλοι τέλους και επίσημα για το Apple Watch Series 3

    Με την κυκλοφορία των νέων μοντέλων Apple Watch Series 8 και του ενημερωμένου Apple Watch SE, η Apple διέκοψε επίσημα το ξεπερασμένο Apple Watch Series 3 που πωλούνταν ως επιλογή χαμηλού κόστους $199.

    Διαθέσιμο από το 2017, το Apple Watch Series 3 είχε τον ίδιο σχεδιασμό με τα αρχικά μοντέλα Apple Watch και δεν έφερε τα μεγαλύτερα περιβλήματα που άρχισε να παρουσιάζει η Apple με τα μοντέλα της Σειράς 4. Ήταν το πρώτο Apple Watch που προσέφερε συνδεσιμότητα cellular όταν κυκλοφόρησε.

    Το Apple Watch Series 3 διέθετε ένα τσιπ Apple S3, το οποίο είναι μια παλαιότερη, πιο αργή παραλλαγή τσιπ Apple Watch. Το Apple Watch Series 3 δεν πρόσφερε ποτέ πολλά όσον αφορά τις επιδόσεις και σε σύγκριση με τα σύγχρονα μοντέλα Apple Watch, ήταν σημαντικά ανεπαρκή. Δεν προτείναμε το Apple Watch Series 3 ως επιλογή αγοράς τα τελευταία χρόνια και η ηλικία του έγινε κάτι σαν αστείο.

    Περιμέναμε τη διακοπή του Apple Watch Series 3 καθώς η συσκευή δεν μπορεί να τρέξει το watchOS 9, το οποίο είναι συμβατό μόνο με τη Σειρά 4 και νεότερη έκδοση. Η Σειρά 3 περιορίζεται στο watchOS 8 και δεν θα λάβει άλλες σημαντικές ενημερώσεις λειτουργικού συστήματος. Πριν από την κυκλοφορία των μοντέλων της Σειράς 8, η Σειρά 3 είχε ήδη εξαντληθεί από τα επίσημα κανάλια πώλησης της Apple.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.