17.1 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Τίτλοι τέλους για iPhoto και Aperture στο Mac App Store

    iphoto-aperture_thumb800

    Τα δύο Apple προγράμματα επεξεργασίας και διαχείρισης φωτογραφιών πλέον αποτελούν παρελθόν από το Mac App Store.

    H κυκλοφορία του OS X 10.10.3 νωρίτερα στην εβδομάδα έφερε την πολυαναμενόμενη Photos εφαρμογή για το OS X και έτσι πλέον η Apple αφαίρεσε τα iPhoto και Aperture. Και οι δύο πλέον δεν είναι διαθέσιμες για λήψη αλλά αν κάποιος τις είχε ήδη μπορεί να τις κατεβάσει από το Purchases tab του στο Mac App Store.

    Αν και το Photos είναι πλέον ο νέος τρόπος διαχείρισης και επεξεργασίας φωτογραφιών από την Apple οι χρήστες που για χρόνια χρησιμοποιούσαν το Aperture και το iPhoto ίσως θέλουν να περιμένουν λίγο πριν κάνουν αυτή την μετάβαση και διαγράψουν τις παλαιότερες εφαρμογές από το σύστημα τους.

    Αν τώρα το κάνετε και έχετε απορίες για την νέα αυτή εφαρμογή της Apple στην ενότητα των οδηγών μας ΕΔΩ θα βρείτε μια πληθώρα με βήμα βήμα οδηγίες που θα σας βοηθήσουν έτσι ώστε να εξοικειωθείτε με το νέο αυτό πρόγραμμα.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles