20.9 C
Athens
Tuesday, April 23, 2024
More

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η Apple μειώνει την παραγωγή του iPhone SE λίγες εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του λόγω μειωμένης ζήτησης

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η Apple μειώνει την παραγωγή για το νέο iPhone SE τρίτης γενιάς λίγες εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του λόγω αβεβαιότητας που προκαλείται από την τρέχουσα παγκόσμια κρίση (Πανδημία – Πόλεμος στην Ουκρανία) αλλά και τη φερόμενη χαμηλή ζήτηση, σύμφωνα με έκθεση της Nikkei Asia που επικαλείται ανώνυμες πηγές.

    Σύμφωνα με την έκθεση, η Apple ενημέρωσε τους προμηθευτές να μειώσουν την παραγωγή του iPhone SE για αυτό το τρίμηνο έως και δύο έως τρία εκατομμύρια μονάδες, επικαλούμενη “ασθενέστερη από την αναμενόμενη ζήτηση”.

    Σε αντίθεση με τη μείωση της παραγωγής iPhone SE που προκλήθηκε εν μέρει από τη χαμηλή ζήτηση, η Apple μειώνει επίσης την παραγωγή της σειράς iPhone 13, αλλά πηγές που είναι εξοικειωμένες με το θέμα είπαν στη Nikkei Asia ότι αυτή η μείωση οφείλεται στην εποχιακή αλλαγή της ζήτησης. Σύμφωνα με την έκθεση, η Apple μειώνει επίσης την παραγωγή AirPods, αλλά δεν προσδιορίζει ποιο μοντέλο ή μοντέλα.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.