19.3 C
Athens
Wednesday, May 8, 2024
More

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η Apple εξέτασε την ενσωμάτωση του Face ID για το M1 iMac πέρυσι

    Υπάρχει ένα άλλο χαρακτηριστικό που θα μπορούσε να προσθέσει το ανανεωμένο M1 iMac: αυτό του Face ID. Σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg, η Apple τουλάχιστον εξέτασε το ενδεχόμενο προσθήκης Face ID στο ανανεωμένο αυτό iMac πέρυσι.

    Έχει περάσει καιρός από τότε που ξεκίνησαν οι φήμες για ένα iMac με Face ID. Το 2020 είχε αποδειχθεί για παράδειγμα πως η macOS Big Sur beta σκόπευε να υποστηρίξει τη λειτουργία αναγνώρισης προσώπου στο Mac.

    “Face ID was in the cards for the original M1 iMac. Naturally, the iMac is the thickest Mac with a built-in display since Apple’s laptops have fairly thin screens.”

    Δεν είναι σαφές τι εμπόδισε την Apple στην ενσωμάτωση αυτού του χαρακτηριστικό, αν και η εταιρεία αγωνίστηκε να διατηρήσει το πρόγραμμα που είχε θέσει για το λανσάρισμα του νέου M1 iMac πέρυσι ξεπερνώντας αρκετούς σκοπέλους.

    Έτσι λοιπόν κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα αυτή την στιγμή αν η Apple θα ενσωματώσει αυτή την τεχνολογία στο φημολογούμενο και επερχόμενο iMac των 27 ιντσών ή ακόμη και στην πιο οικονομική πρόταση εξωτερικής οθόνης που εικάζεται πως επίσης θα κυκλοφορήσει φέτος.

    Aκολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.