17.8 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Συγκάτοικοι διαπληκτίζονται για το iPhone vs Android και καταλήγουν να μαχαιρωθούν

    iPhone-6-Plus-vs-Note-4-940x555

    Η βλακεία έχει πολλές εκφράσεις – Δυο συγκάτοικοι στην Οκλαχόμα ανέβασαν τον όρο fanboy σε ένα τελείως διαφορετικό επίπεδο όταν ο ένας μαχαίρωσε τον άλλο με σπασμένα μπουκάλια μπίρας εξαιτίας της έντονης συζήτησης που είχαν για το iPhone vs Android.

    H γυναίκα βρήκε τον ένα άντρα μέσα στα αίματα σε πάρκινγκ διαμερισμάτων και όταν έφτασε η αστυνομία οι μάρτυρες ανέφεραν πως οι δύο άντρες έπιναν μπίρα και είχαν μια έντονη διαμάχη για smartphones αντίπαλων εταιρειών.

    Η μια κουβέντα έφερε την άλλη και έτσι δεν άργησαν να τα σπάσουν στην κυριολεξία μιας και ο ένας προσπάθησε να τραυματίσει τον άλλο σπάζοντας μπουκάλια μπίρας με το ένα να καταλήγει στο κεφάλι του ενός.

    Απλά δεν έχουμε να σχολιάσουμε κάτι μιας και άλλο να υποστηρίζεις μια εταιρεία και να είσαι οπαδός της και άλλο να συμπεριφέρεσαι βλακωδώς για αυτές ακόμη και αν είσαι μεθυσμένος.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles