22.4 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Σας δίνουμε 7 λόγους για να περιμένετε το iPhone 6s!

    O Ιούνιος κοντεύει στο τέλος του κι ο Σεπτέμβρης είναι μόλις 2 μήνες μακρυά πλέον και πολλοί από εσάς ασφαλώς θα βρίσκεστε στο δίλημμα για το αν θα πρέπει να αγοράσετε το iPhone 6 ή να περιμένετε το 6s! Έτσι λοιπόν ετοιμάσαμε μια σύντομη παρουσίαση των σημαντικότερων αλλαγών που θα φέρει το νέο iPhone, βασιζόμενοι σε γεγονότα και φήμες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας για να σας βοηθήσουμε στην επιλογή σας.

    apple-iphone-6-e1410789464630-1940x1090

    • Πιο στιβαρή κατασκευή,  το νέο iPhone φημολογείται ότι θα είναι λίγο πιο παχύ και μεγαλύτερο. Αν όντως ισχύσει αυτή η φήμη τότε το νέο iPhone δεν θα αντιμετωπίσει το περσινό bendgate και επιπλέον η κάμερα δεν θα εξέχει τόσο πολύ όσο στο τωρινό μοντέλο.
    • Force Touch,  με τις μέχρι τώρα πληροφορίες θα είμαστε περισσότερο έκπληκτοι αν το νέο μοντέλο δεν υποστηρίζει το νέο χαρακτηριστικό παρά το αντίθετο. Αναφορές που έχουν κυκλοφορήσει το iOS 9 είναι έτοιμο για την νέα τεχνολογία, το οποίο μας οδηγεί στο να πιστεύουμε ότι το νέο μοντέλο θα ενσωματώσει την λειτουργία που έχουμε ήδη δει στο Apple Watch.
    • Βελτιωμένη απόδοση,  το νέο iPhone θα πιθανότατα θα φοράει τον Α9 επεξεργαστή και θα έχει 2GB RAM όπως το iPad Air 2 καθιστώντας το βασιλιά των επιδόσεων!
    • Μεγαλύτερη μπαταρία, η πιθανότητα να έχει ελαφρώς μεγαλύτερη μπαταρία είναι μεγάλη ειδικά αν ευσταθούν οι φήμες για λίγο πιο μεγάλο μέγεθος, δίνοντας έτσι χώρο στην Apple για να την τοποθετήσει.
    • Σημαντική αναβάθμιση στις κάμερες, μες στις γραμμές του κώδικα του iOS 9 ανακαλύφτηκε ότι η μπροστινή κάμερα του νέου μοντέλου θα υποστηρίζει 1080p video με flash, που σημαίνει ότι το iPhone 6s θα είναι ο βασιλιάς των selfies. Επιπλέον οι φήμες που κάνουν λόγο για 12mpixels στην πίσω κάμερα με εξελιγμένο αισθητήρα θα πα΄νε σε άλλη διάσταση την λήψη φωτογραφιών και βίντεο στο νέο μοντέλο.
    • Επιλογή Ροζ-Χρυσαφί, για όσους είναι φανατικοί του χρώματος, οι φήμες λένε ότι θα δούμε και αυτήν την επιλογή στην χρωματική παλέτα της Apple.
    • Δεν απομένει πολύς καιρός, όπως κάθε χρόνο – εκτός κι αν η Apple ανακατέψει πάλι την τράπουλα- η κορυφαία συσκευή της Apple παρουσιάζεται κάθε χρόνο τον Σεπτέμβριο, δηλαδή σε 2 1/2 μήνες απο σήμερα, οπότε αξίζει την αναμονή από όσους δεν έχουν ήδη προχωρήσει στην αγορά του iPhone 6.

     

    σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles