20.9 C
Athens
Tuesday, April 23, 2024
More

    Πώς συγκρίνεται η αυτονομία της μπαταρίας των iPhone 12 με τα iPhone 11

    Η αυτονομία της μπαταρίας είναι ένας σημαντικός παράγοντας στα smartphones και η Apple έκανε κάποιες σημαντικές αναβαθμίσεις στον τομέα αυτό πέρυσι με την iPhone 11 σειρά. Τώρα που έχουμε την παρουσίαση των iPhone 12 και επίσημα ας δούμε πως η αυτονομία τους συγκρίνεται στον τομέα αυτό.

    Και τα 4 νέα iPhone 12 μοντέλα έχουν τον ίδιο νέο σχεδιασμό με επίπεδες επιφάνειες και αυστηρές γωνίες. Επίσης είναι πιο λεπτά από τους προκατόχους τους. Όλα έχουν ένα πάχος στα 7.4 mm σε σύγκριση με την iPhone 11 γραμμή που είχε ένα πάχος στα 8.13 mm. Και φυσικά σημαντικό ρόλο στην αυτονομία παίζει και ο επεξεργαστής. Πέρα όμως από το γεγονός ότι τα iPhone 12 είναι πιο λεπτά τα iPhone 12 Pro μοντέλα έχουν μια μικρή αύξηση στο ύψος και στο πλάτος τους.

    iPhone 12 αυτονομία μπαταρίας στην αναπαραγωγή βίντεο

    • iPhone 12 mini: 15 ώρες
      • Με ένα σασί πολύ κοντά σε αυτά των iPhone SE/7/8, οι 15 ώρες στην αναπαραγωγή βίντεο είναι ένα εντυπωσιακό νούμερο και είναι το ίδιο με το iPhone XS Max και κατά 2 ώρες περισσότερο από το iPhone SE.
    • iPhone 12: 17 ώρες
      • Η Apple κατάφερε να κρατήσει την αυτονομία της μπαταρίας του iPhone 12 ίδια με αυτή του iPhone 11, και έρχεται δεύτερη καλύτερη πίσω από τα iPhone 11 Pro και Pro Max
    iPhone 12 mini αριστερά, iPhone 12 δεξιά
    • iPhone 12 Pro: 17 ώρες
      • Εδώ έχουμε 1 ώρα λιγότερη από το iPhone 11 Pro που είχε μια αυτονομία στην αναπαραγωγή βίντεο στις 18 ώρες
    • iPhone 12 Pro Max: 20 ώρες
      • Εδώ η Apple κατάφερε να δώσει ακριβώς τον ίδιο αριθμό ωρών με το iPhone 11 Pro Max
    iPhone 12 Pro αριστερά, iPhone 12 Pro Max δεξιά

    Δεν γνωρίζουμε ακόμη την ακριβές μέγεθος των μπαταριών των iPhone 12 αλλά αυτή η πληροφορία σίγουρα θα γίνει διαθέσιμη τις επόμενες εβδομάδες.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.