13 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Πώς να χρησιμοποιήσετε το HomePod σας ως συναγερμό ανιχνευτή καπνού

    Τον Ιανουάριο, η Apple ανακοίνωσε μια νέα λειτουργία Αναγνώρισης ήχου παράλληλα με την κυκλοφορία του HomePod 2. Η λειτουργία επιτρέπει στο HomePod σας να ακούει τους ανιχνευτές καπνού και μονοξειδίου του άνθρακα του σπιτιού σας και να ειδοποιεί το iPhone σας μέσω της εφαρμογής Home. Είναι μια πολύ ωραία προσθήκη στο έξυπνο ηχείο της Apple που σας βοηθά να γνωρίζετε τι συμβαίνει στο σπίτι όταν είστε έξω.

    Η λειτουργία χρησιμοποιεί το πάντα ανοιχτό μικρόφωνο στο HomePod, στο HomePod 2 ή στο HomePod mini, ώστε να μην χρειάζεται να αγοράσετε έναν ακριβό συναγερμό καπνού HomeKit. Τώρα, το Sound Recognition είναι επιτέλους διαθέσιμο και αξίζει να το δοκιμάσετε.

    Το HomePod της Apple δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ανιχνευτής καπνού. Αυτή η λειτουργία επιτρέπει στο HomePod σας να ακούει τον ήχο των υπαρχόντων ανιχνευτών στο σπίτι σας και θα σας ειδοποιεί μόνο εάν ακούσει έναν υπάρχοντα συναγερμό.

    • Ανοίξτε την εφαρμογή Home
    • Πατήστε τις τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία
    • Πατήστε Ρυθμίσεις αρχικής σελίδας
    • Επιλέξτε Ασφάλεια και ασφάλεια
    • Ενεργοποιήστε την Αναγνώριση ήχου

    Είναι εύκολο να ρυθμίσετε και μια φανταστική νέα δωρεάν δυνατότητα να προσθέσετε στο HomePod σας για να το κάνετε ακόμα καλύτερη έξυπνη οικιακή συσκευή.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.