13.7 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Πώς να εγκαταστήσετε το iOS 16 Public Beta στο iPhone

    Αν θέλετε να δοκιμάσετε τη δημόσια έκδοση beta του iOS 16 στο iPhone σας, είστε τυχεροί γιατί είναι πλέον διαθέσιμη για λήψη και ενημέρωση για κάθε περιπετειώδη χρήστη.

    Το iOS 16 περιλαμβάνει μερικές αξιόλογες νέες δυνατότητες για το iPhone, κυρίως την επανασχεδιασμένη προσαρμόσιμη οθόνη κλειδώματος με widget, αλλά υπάρχουν και άλλες διασκεδαστικές και ενδιαφέρουσες λειτουργίες όπως η δυνατότητα επεξεργασίας των απεσταλμένων iMessages, η ύπαρξη διαφορετικών οθονών κλειδώματος για διαφορετικές λειτουργίες εστίασης, η δυνατότητα προγραμματισμού αποστολή email, μπορείτε να μεταβιβάσετε κλήσεις FaceTime και πολλά άλλα.

    Ως συνήθως, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι το λογισμικό του συστήματος beta είναι buggy και πολύ λιγότερο σταθερό από τις τελικές εκδόσεις που κυκλοφορούν στο ευρύ κοινό. Επιπλέον, οι λειτουργίες αλλάζουν και προσαρμόζονται σε όλη την περίοδο beta. Εάν θέλετε να δοκιμάσετε την έκδοση beta του iOS 16, θα πρέπει να περιμένετε σφάλματα και για ορισμένες εφαρμογές ενδέχεται να μην λειτουργούν όπως αναμένεται (ή καθόλου).

    Έχετε δημιουργήσει αντίγραφο ασφαλείας του iPhone σας; Τότε είστε έτοιμοι.

    1. Ανοίξτε το “Safari” στο iPhone και πηγαίνετε στο beta.apple.com και κάντε εγγραφή στο public beta πρόγραμμα χρησιμοποιώντας το Apple ID σας
    2. Επιλέξτε να κάνετε λήψη του προφίλ διαμόρφωσης beta, πατώντας “Να επιτρέπεται” για να επιβεβαιώσετε ότι θέλετε να κάνετε λήψη του προφίλ beta
    3. Τώρα ανοίξτε την εφαρμογή “Ρυθμίσεις” στο iPhone και πατήστε “Λήψη προφίλ” κάτω από το όνομά σας και το Apple ID σας
    4. Επιλέξτε “Εγκατάσταση” στην επάνω δεξιά γωνία για να εγκαταστήσετε το προφίλ, συμφωνώντας με τους όρους και τις προϋποθέσεις
    5. Κάντε επανεκκίνηση του iPhone όταν σας ζητηθεί να ολοκληρώσετε την εγκατάσταση του προφίλ beta
    6. Μετά την επανεκκίνηση του iPhone, ανοίξτε ξανά την εφαρμογή “Ρυθμίσεις” και μεταβείτε στο “Γενικά” και, στη συνέχεια, επιλέξτε “Ενημέρωση λογισμικού”
    7. Θα δείτε τώρα το “iOS 16 Public Beta” διαθέσιμο για λήψη, επομένως επιλέξτε να κάνετε λήψη και εγκατάσταση

    Η δημόσια έκδοση beta του iOS 16 θα πραγματοποιήσει λήψη και εγκατάσταση στο iPhone όπως και κάθε άλλη ενημέρωση λογισμικού, όταν ολοκληρωθεί το iPhone θα επανεκκινηθεί και θα ξεκινήσει απευθείας στη νέα έκδοση beta.

    Οι μελλοντικές ενημερώσεις στη δημόσια έκδοση beta του iOS 16 θα φτάσουν μέσω του Software Update, όπως και κάθε άλλη ενημέρωση στο λογισμικό συστήματος.

    Δείτε και το βίντεο παρακάτω:

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.