13.9 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Πότε θα κάνει η Apple διαθέσιμη την iOS 13 στο ευρύ κοινό;

    H iOS 13 μεγάλη αναβάθμιση του λογισμικού της Apple είναι αυτή την στιγμή σε developer beta μορφή ενώ θα ξεκινήσει η διανομή της και ως public beta τον επόμενο μήνα. Αν όμως δεν θέλετε να δοκιμάσετε μια beta έκδοση αυτού του λογισμικού στην συσκευή σας σίγουρα αναρωτιέστε πότε η εταιρεία θα κάνει διαθέσιμη την έκδοση αυτή στο ευρύ κοινό.

    Η iOS beta testing περίοδο ξεκινάει κάθε φορά τον Ιούνιο και διαρκεί μέχρι και τον Σεπτέμβριο. Πέρυσι με το iOS 12 η Apple κυκλοφόρησε συνολικά 8 developer betas για αυτό το λογισμικό πριν δώσει την τελική golden master έκδοση στα μέσα Σεπτεμβρίου. Για το iOS 11 το 2017 η Apple επίσης είχε δώσει 8 developer betas πριν κυκλοφορήσει την iOS 11 GM στα μέσα Σεπτεμβρίου.

    Πότε όμως κυκλοφόρησαν οι τελικές εκδόσεις στο ευρύ κοινό;

    • iOS 12: Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου
    • iOS 11: Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου
    • iOS 10: Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου

    Τι να περιμένουμε λοιπόν για την iOS 13 έκδοση; Όπως μπορείτε να δείτε από το παραπάνω η Apple κυκλοφορεί τις τελικές εκδόσεις των λογισμικών της την δεύτερη ή την τρίτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου και συνήθως νωρίς σε αυτές τις εβδομάδες. Αυτό λοιπόν σημαίνει πως η iOS 13 μπορεί να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μεταξύ των 9 Σεπτεμβρίου και 17 Σεπτεμβρίου.

    Μια αναφορά από την iPhoneSoft ανέφερε πρόσφατα πως η iOS 13 θα κυκλοφορήσει στο ευρύ κοινό στις 16 Σεπτεμβρίου.

    Να τονίσουμε επίσης πως συνήθως οι watchOS και tvOS εκδόσεις κυκλοφορούν την ίδια ημέρα που δίνεται στο ευρύ κοινό και η νεότερη iOS έκδοση. Το ίδιο αναμένουμε να ισχύσει και για το νέο iPadOS.

    Σε ότι αφορά το macOS εκεί η ιστορία μας έχει δείξει πως η νεότερη έκδοση έρχεται μια εβδομάδα μετά την νέα iOS έκδοση.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles