17.8 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Πως τα Mario παιχνίδια εξελίχθηκαν μέσα στον χρόνο [Video]

    %cf%83%cf%84%ce%b9%ce%b3%ce%bc%ce%b9%cf%8c%cf%84%cf%85%cf%80%ce%bf-2016-12-15-10-43-07-%ce%bc%ce%bc

    Με το Super Mario Run να είναι πλέον διαθέσιμο στο App Store μετά την επίσημη ανακοίνωση του κατά την παρουσίαση του iPhone 7 πίσω τον Σεπτέμβριο, τόσο η Apple όσο και η Nintendo το κάνουν promoting όσο καλύτερα μπορούν.

    Τα πρώτα reviews για τον τίτλο είναι εξαιρετικά και όλοι αναμένουν να γίνει μια τεράστια επιτυχία ο εν λόγω τίτλος στο App Store.

    Για να γιορτάσει το γεγονός αυτό η Nintendo δημιούργησε ένα πολύ όμορφο βίντεο που δείχνει πως τα Mario παιχνίδια εξελίχθηκα μέσα στο χρόνο.

    Δείτε το παρακάτω:

    Δείτε επίσης στο παρακάτω βίντεο τον video game designer Shigeru Miyamoto να σχεδιάζει το Super Mario Run στο iPad Pro του.

    Super Mario Run – Τιμή: Δωρεάν (πλήρης έκδοση μέσω In-app purchase με €9,99)

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles