23.3 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Πως να σταματήσετε το OS X Yosemite από το να σας ζητάει κωδικό κάθε φορά που ξυπνάει το Mac | Οδηγός

    Mac-OS-X-Tips-1024x768

    Ένα από τα χαρακτηριστικά του OS X Yosemite που παρατηρήσαν πολλοί είναι πως κάθε φορά που το Mac τους μπαίνει σε λειτουργία ύπνου όταν γίνει αφύπνιση του τότε ζητάει από τον χρήστη να εισάγει τον κωδικό του κάθε φορά.

    Σαν μέτρο ασφαλείας είναι πολύ καλό για ένα περιβάλλον γραφείου αλλά μπορεί να γίνει ενοχλητικό όταν το Mac σας βρίσκεται στο σπίτι μιας και κάθε φορά πρέπει να κάνετε ένα παραπάνω βήμα.

    Παρακάτω σας έχουμε έναν οδηγό για να μπορέσετε να αλλάξετε αυτή την απαίτηση του λογισμικού σε κάθε αφύπνιση του συστήματος σας.

    Βήμα 1: Πηγαίνετε στα  > System Preferences…

    Βήμα 2: Επιλέξτε Security & Privacy.

    Βήμα 3: Κάντε κλικ στο General tab.

    OS-X-Yosemite-Security-Privacy-Require-Password-1024x830

    Βήμα 4: Κάντε Uncheck την επιλογή που λέει “Require password 5 minutes” after sleep or screen saver begins.” Ως εναλλακτική λύση μπορείτε να αλλάξετε τον χρόνο σε αυτό το σημείο και έτσι να έχετε και κάποιο επίπεδο ασφαλείας στο Mac σας.

    Βήμα 5: Μια ειδοποίηση θα εμφανιστεί που θα σας ρωτάει αν είστε σίγουροι για αυτή την επιλογή σας – “Are you sure you want to turn off screen lock?” Εφόσον είστε βέβαιοι επιλέξτε το Turn Off Screen Lock.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles