19.2 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Πως να ρυθμίσετε ποιες εφαρμογές ξεκινάνε κατά την εκκίνηση του Mac σας | Οδηγίες

    Users-and-Groups-Login-Items-1024x747

    Έχετε κάποιες εφαρμογές που πάντα ανοίγουν με το που εκκινείτε το Mac σας; Υπάρχουν κάποιες άλλες που θα θέλατε να ανοίγουν αλλά δεν το κάνουν ενώ κάποιες θα προτιμούσατε να έχουν μια ίδια ενέργεια μόνο όταν εσείς το επιθυμείτε;

    H λύση είναι πολύ εύκολη και βρίσκεται στις Ρυθμίσεις.

    Βήμα 1: Πηγαίνετε στα System Preferences – Ρυθμίσεις του Mac σας

    Βήμα 2: Κάντε κλικ στο Users & Groups

    Βήμα 3: Κάντε κλικ στο Login Items

    Βήμα 4: Κάντε κλικ στο  ‘+’ σύμβολο και βρείτε την εφαρμογή που θέλετε να εκκινείτε κάθε φορά που κάνετε log in στο Mac σας.

    Βήμα 5: Κάντε κλικ στο Add κουμπί

    Κάνοντας πλέον reboot το μηχάνημα σας οι εφαρμογές αυτές θα ξεκινήσουν αυτόματα. Αν τώρα κάποιες από αυτές που ήδη έχετε στην λίστα δεν θέλετε να εκκινούν αυτόματα κάθε φορά τότε επαναλάβετε τα βήματα 1-3 και επιλέξτε την εφαρμογή αυτή και εν συνεχεία κάντε κλικ στο ‘-‘ σύμβολο για να την αφαιρέσετε από την λίστα έναρξης.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles