14.8 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Πως να παίξετε Super Nintendo παιχνίδια στην iOS 8 συσκευή σας | Οδηγός [Video]

    Donkey-Kong-Country-iEmulator-SiOS-1024x768

    Παρά το γεγονός πως δεν υπάρχει iOS 8 jailbreak εργαλείο αυτή την στιγμή υπάρχει τρόπος να προσθέσετε έναν Super Nintendo Entertainment System (SNES) emulator. Η εμμονή της Nintendo να μην ανεβάζει παιχνίδια της στο App Store της Apple έχει κάνει πολλούς χρήστες να στραφούν στους emulators εδώ και χρόνια.

    Σήμερα χάρη σε ένα tip που έλαβε το iDownloadbog από τον σας παρουσιάζουμε πως μπορείτε να εγκαταστήσετε τον SNES emulator με την ονομασία “SiOS” στην iOS 8 συσκευή σας.

    Η εγκατάσταση του SiOS emulator είναι συμβατή με μια συσκευή που τρέχει iOS 6 μέχρι και το iOS 8 και δεν χρειάζεται ούτε το iTunes ή κάποια σύνδεση με υπολογιστή. Απλά ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

    Βήμα 1: Πλοηγηθείτε στο iEmulators, και κάντε click στο “Apps” που θα βρείτε στην κορυφή των tabs.

    Βήμα 2: Κάντε Tap στο “SiOS: A SNES emulator.”

    Βήμα 3: Θα εμφανιστούν πληροφορίες για τον emulator. Πλοηγηθείτε στο κάτω μέρος και κάντε tap στο “Install.”

    iEmulator-SiOS-Install-576x1024

    Βήμα 4: Θα λάβετε μια επιβεβαίωση που θα σας ρωτάει “dl.boxcloud.com would like to install “SiOS,” επιλέξτε το “install.”

    SiOS-Emulator-install-prompt-1024x798

    Βήμα 5: Κάντε Tap στο home button για να επιστρέψετε στην κεντρική οθόνη

    Βήμα 6: Ένα μήνυμα λάθους θα εμφανιστεί που θα γράφει “Unable to Download App: “SiOS” could not be downloaded at this time.”  Κάντε Tap στο “Retry.” Το μήνυμα αυτό μπορεί να συνεχίσει να εμφανίζεται αλλά εσείς θα πρέπει πάντα να κάνετε κλικ στο “Retry.”

    iEmulator-SiOS-Install-Error-Message-1024x539

    Βήμα 7: Πηγαίνετε στα  Settings > General > Date & Time. Το μήνυμα λάθους μπορεί να συνεχίσει να εμφανίζεται εσείς επιμένετε να κάνετε κλικ στο “Retry.” Απενεργοποιήστε το “Set Automatically” και γυρίστε την μέρα και τον μήνα τουλάχιστον δυο μήνες πίσω. Για παράδειγμα May 26, 2014

    Βήμα 8: Το SiOS  θα εγκατασταθεί αυτόματα. Μόλις γίνει αυτό μπορείτε να γυρίσετε στις Ρυθμίσεις – Setting και να επαναφέρετε την σωστή ημερομηνία.

    SiOS-iEmulator-installing-1024x286

    Βήμα 9: Μόλις εγκαταστήσετε με επιτυχία το SiOS μπορείτε να βρείτε SNES ROMs από το Safari. Μπορείτε να βρείτε ROMs απλά κάνοντας μια αναζήτηση στο Google – Για λόγους νομοθεσίας αλλά και κανόνων του φόρουμ ΔΕΝ μπορούμε να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες για την αναζήτηση αυτών!!

    SNES-Emulator-for-iOS-8-splash-1024x682

     

    Step 10: Μόλις η ROM γίνει λήψη από τον Safari απλά ανοίξτε την στον SiOS emulator και καλή διασκέδαση!!

    Προσοχή:

    1) Αν κάνετε επανεκκίνηση της συσκευής σας τότε θα πρέπει να επαναλάβετε τα βήματα από το Βήμα 7 και έπειτα

    2) Το τρικ με την ημερομηνία δεν θα λειτουργήσει στο iOS 8.1 μιας και όπως όλα δείχνουν η Apple το έκανε patch

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles