11.3 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Πως να εγκαταστήσετε το Kodi media center στο jailbroken iPhone ή iPad | Οδηγός

    Kodi-1-1024x576

    Το Kodi είναι μια media center εφαρμογή και συνεχιστής του γνωστού πλέονXBMC. Για την ακρίβεια είναι η ίδια ακριβώς εφαρμογή με ένα διαφορετικό όνομα.

    Μέσα στα χρόνια οφείλουμε να ομολογήσουμε πως λατρέψαμε το XBMC και στην jailbrοken Apple TV 2 μας για παράδειγμα είναι η εφαρμογή που χρησιμοποιούμε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.

    Παρακάτω λοιπόν σας έχουμε ένα οδηγό για το πως να εγκαταστήσετε το Kodi στο iPhone ή στο iPad σας που είναι jailbroken.

    Βήμα 1: Εκκινείτε το Cydia

    Βήμα 2: Κάντε Tap στο Sources

    Βήμα 3: Κάντε Tap στο Edit

    Βήμα 4: Κάντε Tap στο Add

    Βήμα 5: Πληκτρολογήστε το εξής στο Enter Cydia/APT URL πλαίσιο: http://mirrors.kodi.tv/apt/ios/ και κάντε tap Add Source

    Βήμα 6: Κάντε Tap Return στο Cydia

    Βήμα 7: Κάντε Tap στο Kodi source

    Βήμα 8: Κάντε Tap στο Multimedia (αν δεν βρείτε το Multimedia, κάντε tap Edit, ενεργοποιήστε τον Multimedia διακόπτη, και κάντε tap Done)

    Βήμα 9: Κάντε Tap Kodi-iOS

    Βήμα 10: Κάντε Tap Install

    Kodie-Home-screen-1024x472

    Μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση θα δείτε το εικονίδιο της Kodi εφαρμογής στην Home Screen σας. Δεν χρειάζεται να κάνετε respring την συσκευή σας. Υπάρχουν εν συνεχεία μια σειρά από plug ins που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κάνετε άνετα το Kodi το κέντρο ψυχαγωγίας σας.

    Kodi-2-1024x576

    Επειδή πολλά από τα plug ins και add ons περιλαμβάνουν πειρατικό περιεχόμενο δεν θα αναφερθούμε σε αυτά – Με μια γρήγορη αναζήτηση στο Google μπορείτε να τα βρείτε πάρα πολύ εύκολα καθώς και οδηγίες εγκατάστασης τους στο Kodi.

    Δείτε και το παρακάτω βίντεο που εξηγεί την εγκατάσταση του.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles