22.4 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Πως να δημιουργήσετε ένα τροχό χάμστερ για ανθρώπους από κουτιά iMac [Video]

    iwheel

    H εικόνα του πλέον γνωστού και ως “iWheel” έγινε άμεσα viral από τα κοινωνικά δίκτυα – ουσιαστικά μιλάμε για έναν τροχό που μπορεί να χωρέσει έναν ενήλικα και ο οποίος είναι κατασκευασμένος από iMac κουτιά.

    Αυτό που ίσως δεν γνωρίζατε είναι πως ακριβώς έγινε η σύλληψη αυτής της ιδές και πως αυτή υλοποιήθηκε. Για πάνω από ένα χρόνο ο Mike Campadore, ένας  διαχειριστής συστημάτων πανεπιστήμιο George Fox συγκέντρωνε iMac κουτιά από τα μηχανήματα του ερευνητικού έργου και τα τοποθετούσε σε ένα δωμάτιο του πανεπιστημίου.

    Όταν ο Campadore συγκέντρωσε αρκετά τέτοια κουτιά ξεκίνησε την σχεδίαση της “τρελής” του ιδέας.

    “Όταν περισσότεροι υπολογιστές έφτασαν τον Ιούλιο για το νέο μας εργαστήριο ο Campadore επιτέλους είχε αρκετά κουτιά για να υλοποιήσει το iWheel. Υπολόγισε πως χρειαζόταν περίπου 38 τέτοια κουτιά για να δημιουργήσει τον τέλειο τροχό – τελικά όταν το ολοκλήρωσε είδε πως ο αριθμός που αρκούσε ήταν 36. Στην πρώτη του απόπειρα άφησε τα αφρολέξ στο εσωτερικό των κουτιών αλλά αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο τροχός να γίνει απίστευτα βαρείς.” διαβάζουμε χαρακτηριστικά στην σελίδα του πανεπιστημίου.

    Ο Campadore πλέον σχεδιάζει την βελτίωση του iWheel προσθέτοντας πλαστικές ράγες αλλά και μια καρέκλα στο εσωτερικό του τροχού.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles