16.7 C
Athens
Saturday, May 4, 2024
More

    Πως να δείτε το The Interview στο iPhone, iPad, ή Apple TV | Οδηγός

    the-interview-press

    Παρά το γεγονός πως το  The Interview δεν θα γίνει διαθέσιμο στις περισσότερες αίθουσες σινεμά, μπορείτε να το δείτε σήμερα κιόλας. Η ταινία είναι διαθέσιμη για αγορά ή ενοικίαση σε πολλά μέρη όπως τα YouTube, Google Play, και Xbox.

    Αν έχετε ένα iPhone, iPad, ή Apple TV, ο παρακάτω τρόπος είναι ο καλύτερος για να δείτε την εν λόγω ταινία εξαιτίας της οποία ξεκίνησε ένα από τα μεγαλύτερα hacking στην ιστορία του Hollywood γονατίζοντας την Sony.

    Βήμα 1: Από το desktop computer, πηγαίνετε στο  YouTube και ψάξτε για το The Interview. Μπορείτε να πάτε απ ευθείας και εδώΘα παρατηρήσετε μόλις το κάνετε πως δεν μπορείτε να νοικιάσετε ή να αγοράσετε την ταινία απ ευθείας από το Apple TV ή το iPhone σας. Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε την αγορά από το desktop σας.

    Βήμα 2: Θα δείτε ένα πράσινο κουμπί που λέει “From $5.99.” Κάντε κλικ επάνω του και θα έχετε δύο επιλογές. Μπορείτε να νοικιάσετε την ταινία προς $5.99 ή να την αγοράσετε προς $14.99. Επιλέξτε την επιλογή που θέλετε.

    Βήμα 3: Αν η κάρτα σας δεν είναι ως τώρα ταυτοποιημένη με την Google, εισάγετε τα στοιχεία της και κάντε κλικ στο “Accept and Buy.”

    The-Interview-rent

    Βήμα 4: Η ταινία πλέον θα βρίσκετε στα “Purchases” στο YouTube.

    Βήμα 5: Από εκεί μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην ταινία απ ευθείας από το iPhone, iPad, ή Apple TV. Απλά εκκινείτε σε μια από τις συσκευές αυτές την εφαρμογή του YouTube και πηγαίνετε στον φάκελο Purchases για να ξεκινήσετε να βλέπετε την ταινία.

    Σημείωση: Μιας και σπάνια χρησιμοποιούμε Ελληνικούς υπότιτλους να τονίσουμε πως εμείς το κάναμε και θα δούμε την ταινία τις επόμενες μέρες. Η επιλογή των Ελληνικών υποτίτλων δεν υποστηρίζεται ακόμη. 

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,700SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles