25.3 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Πως να δείτε και να επαναφέρετε συγκεκριμένα αρχεία με το Time Machine

    Το εργαλείο της Apple για backup Time Machine, σας το έχουμε παρουσιάσει και στο παρελθόν και έχουμε τονίσει πόσο χρήσιμο είναι. Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του είναι ότι ο χρήστης μπορεί  να διαλέξει και να επαναφέρει όποια συγκεκριμένα αρχεία θέλει.

    Το πώς θα σας το πούμε τώρα:

    βήμα 1: Ανοίξτε το Time Machine από το μενού στην μπάρα συντομεύσεων. Αν δεν το βλέπετε εκεί πηγαίνετε στις ρυθμίσεις συστήματος–>Time Machine και επιλέξτε το να φαίνεται στην μπάρα συντομεύσεων.

    Enter Time Machine

    βήμα 2: Με το που βρίσκεστε στο μενού του Time Machine επιλέξτε τα αρχεία που θέλετε να επαναφέρετε από τον αντίστοιχο φάκελο.

    Time Machine

    βήμα 3: Χρησιμοποιήστε τα βελάκια δεξιά ώστε να περιηγηθείτε στον χρόνο μέχρι να βρείτε το αρχείο που θέλετε. Μόλις το βρείτε μπορείτε απλά να το δείτε με διπλό κλικ πάνω του ή μπορείτε να το επαναφέρετε προχωρώντας στα επόμενα βήματα.

    Time Machine go back in time

    βήμα 4: Αφού έχετε επιλέξει το αρχείο που θέλετε και είναι επισημασμένο, πατήστε το κουμπί επαναφορά στο κάτω μέρος της οθόνης.

    Time Machine Restore

    Συγχαρητήρια! Το αρχείο θα επανέλθει στο Mac σας στην αρχική θέση που βρίσκονταν. Αυτό είναι όλο. Είναι τόσο απλή η διαδικασία για να επαναφέρει κανείς μεμονωμένα αρχεία από τα backup του Time Machine, κάτι που μπορείτε να βρείτε εξαιρετικά χρήσιμο σε κάποια στιγμή.

     

    σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles