20.6 C
Athens
Tuesday, May 7, 2024
More

    Πως να βρείτε την τελευταία τοποθεσία του iPhone σας ακόμη και αν κλείσει από μπαταρία

    20130922_icloud-icon_0029-640x373

    Σας έχουμε το εξής σενάριο: Έχετε χάσει κάπου το αγαπημένο σας iPhone και αυτό έχει κλείσει από μπαταρία ή το έχετε αφήσει στο αθόρυβο με αποτέλεσμα μόνο να δονείτε και εστί δεν μπορείτε να ακούσετε το ringtone του.

    Σε μια τέτοια περίπτωση μπορεί να πανικοβληθείτε εύκολα και όχι άδικα μάλιστα. Μια λειτουργία όμως που μπορεί να έχετε ενεργοποιημένη μπορεί να αποθηκεύει την τελευταία θέση του iPhone σας ακόμη και αν αυτό μείνει τελείως από μπαταρία.

    Δείτε πως μπορείτε να την ενεργοποιήσετε παρακάτω:

    last-location-640x379

    Όπως μπορείτε να δείτε λοιπόν πρώτα από όλα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένο το Find My iPhone. Εφόσον το ενεργοποιήσετε το επόμενο βήμα είναι να βρείτε το Send Last Location. Με το που γυρίσετε αυτή την επιλογή στην θέση on τότε αυτόματα θα στέλνετε η τοποθεσία του iPhone σας στην Apple όταν η μπαταρία της συσκευής σας είναι σε χαμηλά επίπεδα.

    Αυτή η τοποθεσία θα είναι διαθέσιμη σε εσάς από το iCloud.com και το Find My iPhone από εκεί.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,700SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles