23.4 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Πως θα έμοιαζε ένα lightsaber σχεδιασμένο από τον Jony Ive

    iSaber-Martin-Hajek-006

    Σε ένα πολύ σημαντικό προφίλ του Jonathan Ive που παρουσίασε την προηγούμενη βδομάδα το The New Yorker λόγος έγινε και για την επερχόμενη Star Wars ταινία.

    Ο Ive ανέφερε πολύ συγκεκριμένες οδηγίες έτσι ώστε ο J.J. Abrams να σχεδίαζε ένα νέο lightsaber ή φωτόσπαθο αν προτιμάτε για αυτή την νέα ταινία.

    Τόνισε λοιπόν πως θα έπρεπε να ήταν πιο αναλογικό και πρωτόγονο και να δείχνει κάπως περισσότερο σκοτεινό.

    Ο γνωστός σχεδιαστής 3D concept Martin Hajek δεν έχασε την ευκαιρία και με βάση την περιγραφή του Jonathan Ive παραπάνω και με μεγάλες δώσεις φαντασίας δημιούργησε ένα Star Wars lightsaber.

    Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω και φανταστείτε τι θα γινόταν αν η Apple ποτέ δημιουργούσε κάτι τέτοιο έστω και ως hobby. Εμείς θα το αγοράζαμε πάντως με κλειστά τα μάτια!!

    iSaber-Martin-Hajek-001 iSaber-Martin-Hajek-002 iSaber-Martin-Hajek-004 iSaber-Martin-Hajek-005 iSaber-Martin-Hajek-007 iSaber-Martin-Hajek-008 iSaber-Martin-Hajek-009 iSaber-Martin-Hajek-010

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles