13 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Πρώτη πραγματική ματιά στα εξαρτήματα headset μικτής πραγματικότητας της Apple φαίνονται σε εικόνες που διέρρευσαν

    Εικόνες από αυτά που φαίνεται να είναι εξαρτήματα για τα επερχόμενα headset μικτής πραγματικότητας της Apple έχουν κοινοποιηθεί σήμερα στο διαδίκτυο.

    Οι εικόνες προέρχονται από έναν χρήστη Twitter με προστατευμένο λογαριασμό, ο οποίος έχει ιστορικό για την κοινή χρήση ακριβών πληροφοριών σχετικά με συσκευές της Apple. Τρεις από τις εικόνες δείχνουν καλώδια σε σχήμα κορδέλας που σχηματίζουν περίγραμμα γύρω από τα μάτια ενός χρήστη και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη σύνδεση στοιχείων οθόνης σε μια πλακέτα. Ένα άλλο φαίνεται να δείχνει μια σειρά από τρεις αισθητήρες ή κάμερες κατά μήκος μιας άλλης εύκαμπτης κορδέλας παρόμοιου μήκους.

    Η σειρά των εικόνων συνοδεύεται από ένα emoji “χαμογελαστό πρόσωπο με γυαλιά ηλίου” και ενώ δεν είναι ρητά δεμένες με τα headset της Apple, το σχήμα των καλωδίων της κορδέλας ενισχύει τις ενδείξεις ότι είναι όντως σχεδιασμένες για την επερχόμενη συσκευή.

    Τα headset μικτής πραγματικότητας πρώτης γενιάς αναμένεται να παρουσιαστούν τον Ιούνιο στο Παγκόσμιο Συνέδριο Προγραμματιστών της Apple, ακολουθούμενα από την κυκλοφορία λίγο αργότερα μέσα στο έτος. Μέχρι σήμερα, άλλες μη πραγματικές εικόνες εξαρτημάτων για τα headset μικτής πραγματικότητας της Apple έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο, αλλά καθώς πλησιάζει η ανακοίνωση της συσκευής και αρχίζει η μαζική παραγωγή, είναι πιθανό να προκύψουν περισσότερες εικόνες.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.