13.7 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Πρώιμο hands on βίντεο μας δείχνει τον MagSafe Duo φορτιστή της Apple

    Αν και δεν έχουμε ακόμη επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του MagSafe Duo φορτιστή της Apple, ένα νέο βίντεο που κοινοποιήθηκε στο YouTube αυτή την εβδομάδα μας δίνει μια καλύτερη ματιά σε αυτό το νέο αξεσουάρ.

    Το MagSafe Duo θα επιτρέπει στους χρήστες να φορτίζουν το iPhone και το Apple Watch τους σε ένα foldable 2 σε 1 φορτιστή. Ο φορτιστής αυτός έχει δύο pads φόρτισης από τα οποία το ένα είναι Qi συμβατό και το άλλο πλήρως συμβατό με το Apple Watch. Το γεγονός πως αυτός ο φορτιστής μπορεί να διπλώσει τον κάνει πολύ εργονομικό και μπορείτε να το έχετε πρακτικά παντού μαζί σας. Η συνδεσμολογία του είναι μέσω Lightning to USB-C καλωδίου. Επειδή το ένα pad του είναι Qi συμβατό αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να φορτίσετε οποιαδήποτε συμβατή συσκευή όπως AirPods ή οποιοδήποτε iPhone που υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση ακόμη και αν δεν είναι συμβατό με την MagSafe τεχνολογία της Apple.

    Όπως αναφέρει η Apple:

    The MagSafe Duo Charger conveniently charges your compatible iPhone, Apple Watch, Wireless Charging Case for AirPods, and other Qi-certified devices. Just place your devices on the charger and a steady, efficient charge begins on contact. The charger folds together neatly so you can easily take it with you wherever you go.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.