23.6 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Προμηθευτής της Apple για εξαρτήματα της κάμερας του iPhone κλείνει τo εργοστάσιο του εξαιτίας του coronavirus

    Η Apple συνεχίζει να επηρεάζεται από την εξάπλωση του coronavirus σε όλη την υφήλιο πλέον. Το Reuters αναφέρει πως αυτό το Σαββατοκύριακο η LG Innotek, που προμηθεύει την Apple με εξαρτήματα για την κάμερα του iPhone αναγκάστηκε να κλείσει το εργοστάσιο του μιας και ένας από τους εργαζομένους βρέθηκε να έχει προσβληθεί από τον ιό.

    Το δημοσίευμα αναφέρει πως τόσο η Samsung όσο και η LG Innotek αναγκάστηκαν να κλείσουν εργοστάσια τους στην Βόρεια Κορέα αυτό το διήμερο.

    Το κλείσιμο του εργοστασίου της LG Innotek είναι σημαντικός πονοκέφαλος για την Apple. Αυτή την στιγμή παραμένει άγνωστο το πότε θα ανοίξει εκ νέου μιας και την Δευτέρα θα γίνει απολύμανση σε όλους τους χώρους του εργοστασίου.

    Η LG Innotek λογικά θα προμηθεύσει την Apple με τα εξαρτήματα για το επερχόμενο σύστημα φακών του iPhone 12. Σίγουρα αν το εργοστάσιο παραμείνει κλειστό για λίγες μέρες η παραγωγή αυτή δεν θα επηρεαστεί σημαντικά αλλά κανείς δεν μπορεί να πει κάτι αυτή την στιγμή με βεβαιότητα.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles