22.8 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Προβλήματα στην LTE σύνδεση αντιμετωπίζουν κάποιοι κάτοχοι των νέων iPhone Xs

    H Apple κάνει έρευνα στις αναφορές χρηστών που τονίζουν πως αντιμετωπίζουν προβλήματα με την LTE σύνδεση τους στα νέα iPhone Xs και iPhone Xs Max.

    Το θέμα αυτό ώθησε την Apple να τρέξει ένα πρόγραμμα άμεσα με εξωτερικούς συνεργάτες όπως αναφέρει το MacRumors

    Η εταιρεία είναι σε επαφή με τους καταναλωτές που παραπονέθηκαν για αυτό το πρόβλημα. Σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα τους ζητάει να εγκαταστήσουν έναν καταγραφέα σήματος για να ελέγξουν την cellular σύνδεση τους. Οι μηχανικοί της Apple επίσης ελέγχουν όλα τα καταγεγραμμένα δεδομένα που τους φτάνουν για αυτό το θέμα.

    Το MacRumors αναφέρει πως οι χρήστες με το πρόβλημα διαπίστωσαν πως είχαν λιγότερες μπάρες σήματος καθώς και πιο ασθενή σήμα. Πάρα αυτά το πρόβλημα δεν έχει πάρει διαστάσεις και όπως όλα δείχνουν θα διορθωθεί με κάποια firmware αναβάθμιση από την Apple.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles